Beoordelingen van Het Moment

1248 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.7
1248 beoordelingen
datum score
Robert
Beoordeeld op: 23/05/2019
Robert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij hebben lekker gegeten voor een zeer aanvaar...

Wij hebben lekker gegeten voor een zeer aanvaardbare prijs; vooral het voorgerecht (carpaccio van St Jacobsvruchten op erwtenpuree) was bijzonder

Beoordeeld op: 22/05/2019
beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Bediening was vriendelijk. Maar ik vond de...

Bediening was vriendelijk. Maar ik vond de portie salade moment toch maar schaars. De salade op zich was goed maar voor een menu van 20 euro mag er toch meer brood of kroketten of rijst, ... bijzijn. De crème brulee was wak (over tijd) en die hebben we dan ook teruggestuurd.

Ludo B.
Beoordeeld op: 16/05/2019
Ludo B. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

vriendelijke service. Menu OK, vooral voorgerec...

vriendelijke service. Menu OK, vooral voorgerecht en nagerecht. Cuisson steak kon beter.

Myriam
Beoordeeld op: 16/05/2019
Myriam beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte en vriendelijke bediening. De gerechtjes...

Vlotte en vriendelijke bediening. De gerechtjes waren lekker en goed geproportioneerd.

Paul
Beoordeeld op: 15/05/2019
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Ontbijt met bubbels was perfect! Vriendelijke...

Ontbijt met bubbels was perfect! Vriendelijke bediening, voldoende keuze en een attente diener die zelfs de koffie wat later bracht zodat we de bubbels en fruitsap konden drinken zonder te haasten. Voor herhaling(en) zeker vatbaar!

steven
Beoordeeld op: 15/05/2019

was lekker...

was lekker

Dirk
Beoordeeld op: 13/05/2019
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

De menu was lekker en verzorgt En de bediening...

De menu was lekker en verzorgt En de bediening was zeer vriendelijken en heel vlotjes In een woord super

Benny
Beoordeeld op: 12/05/2019
Benny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

We hebben het asperge menu genomen, en het...

We hebben het asperge menu genomen, en het was zeer lekker, het personeel is top, we hebben het voorrecht gehad om met de eigenaar te kunnen praten, en de man is gewoon top. dus in het kort ik zou het iedereen aanraden om er te gaan eten.

Freddy
Beoordeeld op: 10/05/2019
Freddy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede bediening met juiste timing. Eten zoals...

Goede bediening met juiste timing. Eten zoals steeds kwalitatief dik in orde. Een terugkomer.

Chris W.
Beoordeeld op: 09/05/2019
Chris W. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Superlekker ontbijt Zeer vriendelijke bediening...

Superlekker ontbijt Zeer vriendelijke bediening Aanrader!!!!!!!

datum score