Beoordelingen van Het Moment

1320 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.7
1320 beoordelingen
datum score
peggy
Beoordeeld op: 20/10/2019
peggy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekker en voldoende ontbijt. Vriendelijk perso...

Lekker en voldoende ontbijt. Vriendelijk personeel. Leuke inrichting .

sofie
Beoordeeld op: 13/10/2019
sofie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Een restaurant waar je gezellig en rustig kan...

Een restaurant waar je gezellig en rustig kan eten of ontbijten. Zeer lekker ontbijtje. Mooi en verzorgd afgewerkt. Heel vriendelijk personeel.

Gust
Beoordeeld op: 12/10/2019
Gust beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker, en een vriendelijke bediening,...

lekker, en een vriendelijke bediening,

placeholder
Katrien
Beoordeeld op: 12/10/2019
Katrien beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Gastronomisch dineren houdt iets anders in...

Gastronomisch dineren houdt iets anders in dan een kommetje soep en een bord vol grijze stukjes vlees met bijna rauwe frieten. Omdat we kloegen dat het over een bon 89.9€ ging en we volgens de kaart voor nog geen 60€ eten hadden gekregen, kregen we ook nog een vreselijke fles witte wijn die we na twee slokken laten staan hebben. Onmiddellijk na het eten zijn we allebei ziek geworden, maag en darmen. Niet toevallig toch? Nooit meer!

Tim
Beoordeeld op: 08/10/2019
Tim beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijke bediening die het ontbijt...

Zeer vriendelijke bediening die het ontbijt extra aangenaam maakte!

Marie-Paule
Beoordeeld op: 08/10/2019
Marie-Paule beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijke bediening. Zeer lekker ontbij...

Zeer vriendelijke bediening. Zeer lekker ontbijt.

Annie
Beoordeeld op: 07/10/2019
Annie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij komen regelmatig in Het Moment en zijn...

Wij komen regelmatig in Het Moment en zijn steeds tevreden, vlotte en vriendelijke bediening, enige minpunt dat de prijs van de dranken te hoog is

Rita
Beoordeeld op: 04/10/2019
Rita beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Eten was super, de bediening vriendelijk. Ons...

Eten was super, de bediening vriendelijk. Ons etentje geslaagd. 10/10

Hilde
Beoordeeld op: 30/09/2019
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals steeds was de prijs/kwaliteitverhouding...

Zoals steeds was de prijs/kwaliteitverhouding echt prima in orde. Vooral het voorgerecht (tartare van Sint-Jacobsnoten) was verrukkelijk!

Monique
Beoordeeld op: 28/09/2019
Monique beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Vriendelijke bediening . Superlekker gegeten ....

Vriendelijke bediening . Superlekker gegeten .

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in