Beoordelingen van Het Moment

1432 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
7.7
1432 beoordelingen
datum score
Marijke
Beoordeeld op: 14/03/2020
Marijke beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was heel lekker. Wel heel weinig tijd...

Het eten was heel lekker. Wel heel weinig tijd tussen de verschillende gangen, het moest nogal vlug gaan Bediening gaf geen uitleg wat hij ons voorschotelde

Pegie
Beoordeeld op: 12/03/2020
Pegie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het ontbijt was zeer lekker en vriendelijk...

Het ontbijt was zeer lekker en vriendelijk personeel

Cathy
Beoordeeld op: 08/03/2020
Cathy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk ontvangen, snel en goed bediend...

Vriendelijk ontvangen, snel en goed bediend zonder teveel poespas . Helemaal goed ! Super makkelijk kunnen boeken met mijn bongobon, dadelijk antwoordt en herinnering .

Marita
Beoordeeld op: 08/03/2020
Marita beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Vriendelijke en vlotte bediening. Lekkere...

Vriendelijke en vlotte bediening. Lekkere 4-gangenmenu.

Jessica
Beoordeeld op: 08/03/2020
Jessica beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

In de uitleg bij de bongobon wordt gesuggereerd...

In de uitleg bij de bongobon wordt gesuggereerd dat je kan kiezen uit de rijkelijke kaart. Maar je kreeg verplicht saaie soep en maar keuze uit 4 alledaagse gerechten. Geen 50 euro waard. Bovendien is €3,10 voor een bruiswater schandalig!

Sandra
Beoordeeld op: 07/03/2020
Sandra beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Mensen waren vriendelijk in de bediening. Lekke...

Mensen waren vriendelijk in de bediening. Lekker gegeten.

Reinhilda
Beoordeeld op: 01/03/2020
Reinhilda beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel vriendelijke en beleefde bediening. Het...

Heel vriendelijke en beleefde bediening. Het eten was lekker. Een klein aandachtspuntje; het slaatje bij de mixed grill vonden we wel erg bescheiden. Maar voor de rest alles goed in orde. :-)

Gitte
Beoordeeld op: 29/02/2020
Gitte beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was zoals steeds zeer lekker eten...

Het was zoals steeds zeer lekker eten

Hilde
Beoordeeld op: 27/02/2020
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was verzorgd, vriendelijke bediening....

Het eten was verzorgd, vriendelijke bediening.

Bruno
Beoordeeld op: 24/02/2020
Bruno beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

prima service, zeer lekker eten...

prima service, zeer lekker eten

datum score