Beoordelingen van Het Moment

1319 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.7
1319 beoordelingen
datum score
Tim
Beoordeeld op: 08/10/2019
Tim beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijke bediening die het ontbijt...

Zeer vriendelijke bediening die het ontbijt extra aangenaam maakte!

Marie-Paule
Beoordeeld op: 08/10/2019
Marie-Paule beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijke bediening. Zeer lekker ontbij...

Zeer vriendelijke bediening. Zeer lekker ontbijt.

Annie
Beoordeeld op: 07/10/2019
Annie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij komen regelmatig in Het Moment en zijn...

Wij komen regelmatig in Het Moment en zijn steeds tevreden, vlotte en vriendelijke bediening, enige minpunt dat de prijs van de dranken te hoog is

Rita
Beoordeeld op: 04/10/2019
Rita beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Eten was super, de bediening vriendelijk. Ons...

Eten was super, de bediening vriendelijk. Ons etentje geslaagd. 10/10

Hilde
Beoordeeld op: 30/09/2019
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals steeds was de prijs/kwaliteitverhouding...

Zoals steeds was de prijs/kwaliteitverhouding echt prima in orde. Vooral het voorgerecht (tartare van Sint-Jacobsnoten) was verrukkelijk!

Monique
Beoordeeld op: 28/09/2019
Monique beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Vriendelijke bediening . Superlekker gegeten ....

Vriendelijke bediening . Superlekker gegeten .

eddy
Beoordeeld op: 01/09/2019
eddy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

het was weer eens uitstekend: het weer, de...

het was weer eens uitstekend: het weer, de bediening, het eten, kortom alles!!!! Zalig middagje Lier!!!!

christel
Beoordeeld op: 26/08/2019
christel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Super lekker Zeer gezellig uitmuntende wijn...

Super lekker Zeer gezellig uitmuntende wijn

Karine
Beoordeeld op: 31/07/2019
Karine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het terras is zeer ruim en gezellig. De bedieni...

Het terras is zeer ruim en gezellig. De bediening was zeer goed. Er werd aandacht aan heel veel detail besteed. Het eten was zeer lekker.

Paul
Beoordeeld op: 24/07/2019
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Kwaliteit van het ontbijt en kwaliteit van...

Kwaliteit van het ontbijt en kwaliteit van de service.

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in