Beoordelingen van Het Moment

1279 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.7
1279 beoordelingen
datum score
Ann
Beoordeeld op: 19/07/2019
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Super vriendelijk personeel. Het zat er bomvol...

Super vriendelijk personeel. Het zat er bomvol en toch bleven ze vriendelijk. Lekker eten ook.

René
Beoordeeld op: 17/07/2019
René beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Het menu was tot op de puntjes verzorgd ,...

Het menu was tot op de puntjes verzorgd , dit bovenop een uiterst vriendelijke en professionele bediening...We komen zeker terug !

Monique
Beoordeeld op: 08/07/2019
Monique beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was voortreffelijk en de bediening...

Het eten was voortreffelijk en de bediening was heel goed Voor herhaling vatbaar.

Theo
Beoordeeld op: 01/07/2019
Theo beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Lekker en zeer vlotte bediening...

Lekker en zeer vlotte bediening

Luc
Beoordeeld op: 25/06/2019
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker gegeten,vriendelijke bediening...

Heel lekker gegeten,vriendelijke bediening in een mooi kader.

Noëlla
Beoordeeld op: 18/06/2019
Noëlla beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijke en vlotte bediening! Goede...

Zeer vriendelijke en vlotte bediening! Goede prijs kwaliteit verhouding, we hebben er van genoten!

Paul
Beoordeeld op: 15/05/2019
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Ontbijt met bubbels was perfect! Vriendelijke...

Ontbijt met bubbels was perfect! Vriendelijke bediening, voldoende keuze en een attente diener die zelfs de koffie wat later bracht zodat we de bubbels en fruitsap konden drinken zonder te haasten. Voor herhaling(en) zeker vatbaar!

Benny
Beoordeeld op: 12/05/2019
Benny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

We hebben het asperge menu genomen, en het...

We hebben het asperge menu genomen, en het was zeer lekker, het personeel is top, we hebben het voorrecht gehad om met de eigenaar te kunnen praten, en de man is gewoon top. dus in het kort ik zou het iedereen aanraden om er te gaan eten.

Chris
Beoordeeld op: 09/05/2019
Chris beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Superlekker ontbijt Zeer vriendelijke bediening...

Superlekker ontbijt Zeer vriendelijke bediening Aanrader!!!!!!!

viviane c.
Beoordeeld op: 02/05/2019
viviane c. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

speciaal vanuit Herentals en Hemiksem naar...

speciaal vanuit Herentals en Hemiksem naar Lier gekomen omdat de vorige keer alles uitstekend was en heel vriendelijke bediening, mooi verzorgd en lekker. We komen zeker nog terug.Aangenaam vertoeven, zeker weten!

datum score