We hebben nog geen foto's van dit restaurant
Een foto toevoegen
placeholder
Keuken
Budget
€€
Sluitingsdagen
Woensdag
Contact
Toon telefoonnummer Email Facebook
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.0 Gebaseerd op 19 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
19 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Bart
Beoordeeld op: onbekend
Bart beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Goed gegeten

We hebben goed gegeten en vinden de prijs in verhouding met de kwaliteit zeer goed . Bediening was OK en snel . Wij gaan zeker terug . Groetjes Bart

placeholder
Casper
Beoordeeld op: onbekend
Casper beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Altijd in orde!

Al meermaals bezocht, vele verschillende gerechten besteld en altijd zeer tevreden geweest. Bediening is zeer vriendelijk en aanwezig.

Yannick
Beoordeeld op: onbekend

Ga voor de Steak Pezo !

Supergezellig restaurant in hartje Lier, de steak Pezo is een absolute aanrader ! De bediening is ronduit geweldig ! In het weekend best reserveren.

Joyce
Beoordeeld op: onbekend

Pezo Lier, meer dan goedgekeurd!

Wilt u lekker en uitgebreid dineren of een snelle lunch? Dan zakt u best af naar restaurant Pezo. Een gerecht van hun uitgebreide kaart, ook voor vegetariërs, zal u nooit teleurstellen. Tevens zullen uw bestellingen ook zonder lang te wachten voor u gepresenteerd worden. Bon appetit!

Enza
Beoordeeld op: onbekend

Bonjour voilà hier soir on a été mangée avec...

Bonjour voilà hier soir on a été mangée avec des Colègue es franchement ces trop bon je recommande le restaurant merci

Ludo
Beoordeeld op: onbekend

Na een uur wachten vroegen we aan de kelner...

Na een uur wachten vroegen we aan de kelner of het nog lang zou duren voor we ons eten zouden krijgen. Die informeerde in de keuken en kwam ons zeggen dat er nog twee grote tafels voor ons waren. Hierop vroegen we de rekening voor het drinken en lieten onze bestelling annuleren. De eigenares kwam naar ons tafeltje op het volzet terras en kwam ons de les lezen !!!! 'dat gaat zo maar niet, uw eten is klaar, je bent hier niet in de comme chez soi, het is hier geen quick, ons eten wordt vers bereid, onze prijzen zijn democratisch (18 euro voor een kippenfillet (?),...' enfin een hele tirade... Wij zijn er dus opgestapt met de onvriendelijke afsluiter van de eigenares of we niet meer zouden komen naar haar zaak. Het eten kunnen we dus niet beoordelen, maar de klantvriendelijkheid wel en die was ver te zoeken. Blijkbaar heeft een klant geen rechten?

Alfred A
0 Favorieten
Beoordeeld op  13/08/2016

We hebben quasi hetzelfde meegemaakt begin augustus 2016, dus zal 't nog niet verbeterd zijn. 3 x van tafeltje moeten verwisselen wegens 'zogezegd gereserveerd' maar er stonden geen reservatiebordjes op de tafel(s). Achteraf werden de tafeltjes toebedeeld aan andere toevallige gasten die niet gereserveerd hadden. Eveneens 50 minuten moeten wachten tussen einde voorgerecht en het opdienen van hoofdgerecht. Andere gasten die na ons arriveerden werden eerder bediend... Kan zijn dat het 'vers bereid eten' is maar zeker geen waauw-effect. We spenderen onze centen in 't vervolg liever in een klantvriendelijke zaak !

AXEL
Beoordeeld op: onbekend

LEKKER, LEUK EN CASUAL, IK KOM ZEKER TERUG!...

LEKKER, LEUK EN CASUAL, IK KOM ZEKER TERUG!

Jennie
Beoordeeld op: onbekend

We zijn hier reeds vele keren gaan eten. Het...

We zijn hier reeds vele keren gaan eten. Het eten is prijs / kwaliteit in orde. Om het af te maken zouden ze ook best viltrondjes onder de stoelen en tafels kunnen kloppen. Het lawaai van de stoelen die verschuiven is redelijk storend. Verder een goed adres, en kindvriendelijk.

Jan
Beoordeeld op: onbekend

Jammer dat je op service niet onder de 5 kan...

Jammer dat je op service niet onder de 5 kan quoteren! Het was ons overduidelijk dat het personeel niet bestand was tegen een drukke avondshift. Erg lang wachten, nogal boerse bediening, ........ maar het eten was wel lekker. Is goed om op een rustig moment in de dag vlug een snackje te nuttigen. Voor een meer uitgebreid etentje zal ik er niet meer binnengaan.

Elly
Beoordeeld op: onbekend

Lekker eten. Gezellig. Netjes. Vriendelijke...

Lekker eten. Gezellig. Netjes. Vriendelijke bediening. Iederen aan onze tafel was zeer tevreden.

Alle beoordelingen van dit restaurant