Bril 12 2500 LIER
Keuken
Budget
€€
Sluitingsdagen
Maandag, Dinsdag, Zaterdagmiddag
Contact
Toon telefoonnummer Email
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.6 Gebaseerd op 11 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
11 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
frans

Met 6 kollega's fijn uit eten in dit mooie...

Met 6 kollega's fijn uit eten in dit mooie en vooral gezellige restaurant. Eten was excellent behalve de crème brulée die echt ondermaats was. Het overige was om duimen en vingers af te likken. De geschonken wijnen waren uitmuntend. Minpuntje: toilet had grondige poetsbeurt nodig en was dus in schril kontrast met het kraaknette en gezellige restaurant. Frans

Paul

Uitstekende keuken,vernieuwend en een absolute...

Uitstekende keuken,vernieuwend en een absolute topper

Stephane

klein, gezellig, zeer fijne keuken. Echt wat...

klein, gezellig, zeer fijne keuken. Echt wat het zou moeten zijn. Beperkt aantal keuzes in het menu maar dat is immers een label van qualiteit. Het is hier niet een keukenindustrie maar een klein restaurant waar met liefde wordt gekookt. uitstekend dus

Jennifer

Héél lekker gegeten, originele creaties! De...

Héél lekker gegeten, originele creaties! De bediening is heel correct en vriendelijk. Een echte aanrader. Gezellig interieur. Neem zeker een thee of koffie als afsluiter, want dan krijg je een schaaltje met lekkers, heerlijk!

Hugo

Heel fijn restaurant: lekker gegeten in een...

Heel fijn restaurant: lekker gegeten in een aangename sfeer. Sympathieke bediening met veel background informatie over de gerechten en producten. Het degustatiemenu bevatte verrukkelijke combinaties. Voor mezelf, maar dat is heel persoonlijk, mochten de gerechten iets groter zijn. Wij komen zeker terug.

Debby

Voor een grote groep koken is nooit eenvoudig....

Voor een grote groep koken is nooit eenvoudig. Maar deze chef is er in geslaagd om onze hele gezelschap (14 personen!) bijzonder te verwennen. De amuses waren perfect, het voorgerecht van scampi heerlijk en het hoofgerecht met kalfslende heel fijn. Een echte aanrader voor de liefhebber van de fijne gastronomie en van het rustig tafelen.

HERMAN

Proficiat aan het duo dat ons een zeer geslaagd...

Proficiat aan het duo dat ons een zeer geslaagde namdiddag bezorgde.Hun keuken was subliem.Wij kozen voor het degustatiemenu met aangepaste wijnen die perfect harmonieerden ;Met inventieve gerechten hebben jullie ons verbaasd:je moet maar durven een cappuccino van pompoen met geitenkaas als begeleiding van overheerlijke coquilles op het menu te zetten.De wildconsomé geurde naar nog meer en een tweede bordje werd met plezier aangeboden. De filet van bosduif met kool en biet was vergezeld van een hemels zoet sausje en de tarte tatin was perfect .BESLUIT:dit is een aanrader...

Denise

Het was een avondje zalig genieten. We kozen...

Het was een avondje zalig genieten. We kozen voor het degustatiemenu met aangepaste wijnen. Na het aperitief werd er een voorhapje geserveerd, dan volgde het voorgerecht : een gebakken ganzenlever en als tussengerecht st-jacobsvruchten op 2 wijzen : als carpaccio en gebakken, zeer fijn. Het hoofdgerecht bestond uit een lamskroon met verschillende soorten allemaal verse groentjes en uitermate mooi gepresenteerd. We kozen uit 4 desserten, het dessert met chocolade en ananas en het was voortreffelijk. Bij de koffie nadien werden er verschillende versnaperingen opgediend. De rekening viel ook best mee. Prijs-kwaliteit is top ! We komen zeker nog terug. Een dikke Proficiat voor het jonge Team.

Steve

Het interieur is inderdaad aan vernieuwing...

Het interieur is inderdaad aan vernieuwing toe. Ik moet helaas ook bevestigen dat hier langere wachttijden gelden dan elders, maar de keuken maakt veel goed...

Marie-Rose

Een klein restaurant; één man die én de deur...

Een klein restaurant; één man die én de deur moest openen, én de bestellingen moest opnemen én het eten moest serveren ... We moesten dan ook héél lang wachten voor we iets eetbaars op tafel kregen. Geen knabbeltje bij het aperitief; elkaars gezelschap moest volstaan. We kozen voor het degustatiemenu met wijnen. Toen we ons begonnen af te vragen of men ons niet vergeten was - intussen werden mensen die ná ons waren binnengekomen, bediend - kregen we een voorafje: een schattig glaasje gazpacho met een schuimlaag, een leuke en lekkere goedmaker voor het wachten. Het voorgerecht was een mooi ogende gegrilde sardien met een smakelijke topping. Het tussengerecht was een topper: sint-jacobsvruchten op 2 wijzen: als carpaccio met een brunoise van selder en ananas, en subliem gebakken op fijne snijboontjes. De witte begeleidende wijnen bleven jammer genoeg in gebreke. Hoofdgerecht werd een (te droge) rollade van parelhoen in een verrassende combinatie met een soort erwtensoep. De rode wijn was dan weer wel zeer in orde. De ober somde de dessertkeuze op. De tarte tatin en het mascarponegebakje zagen er schitterend uit en smaakten ook zo. De kazen werden zonder vermelding extra aangerekend.

Alle beoordelingen van dit restaurant