Beoordelingen van Gozar Brasserie

1340 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.9
1340 beoordelingen
datum score
sanne
Beoordeeld op: 27/02/2020
sanne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Het is een gezellige en propere zaak met heel...

Het is een gezellige en propere zaak met heel lekker eten en vriendelijk personeel. Wij komen zeker terug.

Vera
Beoordeeld op: 25/02/2020
Vera beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Weeral topbediening,ik val in herhaling maar...

Weeral topbediening,ik val in herhaling maar de suggestie(de skrei met witte wijnsaus en puree van aardpeer)was zo lekker en de homemade ice tea is ook een aanrader.Altijd lekker en verzorgd en ondanks dat het er druk is nooit lang wachten op je eten.

Marita
Beoordeeld op: 22/02/2020
Marita beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Top kwaliteit, kwantiteit en mega lekker gegete...

Top kwaliteit, kwantiteit en mega lekker gegeten, top team in de zaal en de keuken en fijn gezelschap!

Kempener
Beoordeeld op: 22/02/2020
Kempener beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Altijd lekker eten en snelle service. Top resta...

Altijd lekker eten en snelle service. Top restaurant.

Natasja
Beoordeeld op: 22/02/2020
Natasja beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Elke keer opnieuw is het eten top en de bedieni...

Elke keer opnieuw is het eten top en de bediening fantastisch!

Patrick
Beoordeeld op: 21/02/2020
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker eten met een heel vriendelijke...

Zeer lekker eten met een heel vriendelijke bediening.

Steven
Beoordeeld op: 17/02/2020
Steven beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Super service, lekker eten. Na meer dan 20...

Super service, lekker eten. Na meer dan 20 bezoeken nog steeds top !

Jos
Beoordeeld op: 17/02/2020
Jos beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

vlotte bediening, goede kwaliteit eten, parking...

vlotte bediening, goede kwaliteit eten, parking bij de eetgelegenheid. vriendelijk personeel.

Francis
Beoordeeld op: 16/02/2020
Francis beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker gegeten....

Zeer lekker gegeten.

Veerle
Beoordeeld op: 16/02/2020
Veerle beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten en zeer goeie service....

Lekker eten en zeer goeie service.

datum score