Beoordelingen van Gozar Brasserie

1354 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.9
1354 beoordelingen
datum score
placeholder
Jeroen
Beoordeeld op: 07/03/2020
Jeroen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Deze keer een vriendelijke bediening (blonde...

Deze keer een vriendelijke bediening (blonde jonge vrouw en de vaste man). Menu was ook lekker. Ook fijn dat ik de cava kon inruilen voor virgin mojito zonder meerkost.

Anne
Beoordeeld op: 01/03/2020
Anne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Alles was perfect! Onthaal heel vriendelijk,...

Alles was perfect! Onthaal heel vriendelijk, keuken uitstekend, Goede prijs-kwaliteit. We komen zeker terug

Roger
Beoordeeld op: 29/02/2020
Roger beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

- Te lawaaierig - niet echt een plaats om tot...

- Te lawaaierig - niet echt een plaats om tot rust te komen en te genieten van het eten. - suggestie menu enkel te verkrijgen per tafel

Gerda
Beoordeeld op: 29/02/2020
Gerda beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede bediening en lekkere menukaart....

Goede bediening en lekkere menukaart.

sanne
Beoordeeld op: 27/02/2020
sanne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Het is een gezellige en propere zaak met heel...

Het is een gezellige en propere zaak met heel lekker eten en vriendelijk personeel. Wij komen zeker terug.

Vera
Beoordeeld op: 25/02/2020
Vera beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Weeral topbediening,ik val in herhaling maar...

Weeral topbediening,ik val in herhaling maar de suggestie(de skrei met witte wijnsaus en puree van aardpeer)was zo lekker en de homemade ice tea is ook een aanrader.Altijd lekker en verzorgd en ondanks dat het er druk is nooit lang wachten op je eten.

Mams - Marita
Beoordeeld op: 22/02/2020
Mams - Marita beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Top kwaliteit, kwantiteit en mega lekker gegete...

Top kwaliteit, kwantiteit en mega lekker gegeten, top team in de zaal en de keuken en fijn gezelschap!

Kempener
Beoordeeld op: 22/02/2020
Kempener beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Altijd lekker eten en snelle service. Top resta...

Altijd lekker eten en snelle service. Top restaurant.

Natasja
Beoordeeld op: 22/02/2020
Natasja beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Elke keer opnieuw is het eten top en de bedieni...

Elke keer opnieuw is het eten top en de bediening fantastisch!

Patrick
Beoordeeld op: 21/02/2020
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker eten met een heel vriendelijke...

Zeer lekker eten met een heel vriendelijke bediening.

datum score