Beoordelingen van Gozar Brasserie

1354 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Reserveer je tafel
8.9
1354 beoordelingen
datum score
Carla
Beoordeeld op: 14/03/2020
Carla beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Vriendelijke bediening lekker eten voldoende...

Vriendelijke bediening lekker eten voldoende eten

luc
Beoordeeld op: 12/03/2020
luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

echt lekker gegeten enkel de moulleu was lekke...

echt lekker gegeten enkel de moulleu was lekker maar trekt op niks ,gebakken in een koffietas heb ik ook ter plaatse gemeld we komen elke maand eten met 3 of 4 personen

Kim
Beoordeeld op: 10/03/2020
Kim beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Altijd super lekker en heel goede service...

Altijd super lekker en heel goede service

Jessica
Beoordeeld op: 08/03/2020
Jessica beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was een snelle bediening, super lekker...

Het was een snelle bediening, super lekker gegeten. Steak Italiano is zeker een aanrader

André
Beoordeeld op: 08/03/2020
André beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Omdat de bediening heel goed was en het eten...

Omdat de bediening heel goed was en het eten zeer lekker. Voor herhaling vatbaar groetjes.

Robert
Beoordeeld op: 08/03/2020
Robert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening,eten heel lekker juiste...

Vriendelijke bediening,eten heel lekker juiste prijs kwaliteit, wij komen zeker terug ook met de kinderen

Anne
Beoordeeld op: 01/03/2020
Anne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Alles was perfect! Onthaal heel vriendelijk,...

Alles was perfect! Onthaal heel vriendelijk, keuken uitstekend, Goede prijs-kwaliteit. We komen zeker terug

Gerda
Beoordeeld op: 29/02/2020
Gerda beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede bediening en lekkere menukaart....

Goede bediening en lekkere menukaart.

sanne
Beoordeeld op: 27/02/2020
sanne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Het is een gezellige en propere zaak met heel...

Het is een gezellige en propere zaak met heel lekker eten en vriendelijk personeel. Wij komen zeker terug.

Vera
Beoordeeld op: 25/02/2020
Vera beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Weeral topbediening,ik val in herhaling maar...

Weeral topbediening,ik val in herhaling maar de suggestie(de skrei met witte wijnsaus en puree van aardpeer)was zo lekker en de homemade ice tea is ook een aanrader.Altijd lekker en verzorgd en ondanks dat het er druk is nooit lang wachten op je eten.

datum score