Beoordelingen van Het Land

9 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.0
9 beoordelingen
datum score
placeholder
chantale
Beoordeeld op: onbekend

zeker voor herhaling vatbaar

T'was er gezellig heel lekker gegeten goede bediening.wat wel tof was is dat de chef op een heel familiale manier bij je aan tafel kwam .kwa prijsverhouding heel goed .het was gewoon top wij komen hier zeker terug.

Leen
Beoordeeld op: onbekend

goede verhouding prijs/kwaliteit

Goede wijnen, wanneer we meer uitleg vragen krijgen we meer uitleg. Mooi gezellig kader met een persoonlijke bediening. Niet te groot met een goede kwaliteit en afwerking van de gerechten. Hier komen wij zeker nogmaals.

Antony
Beoordeeld op: onbekend

Perfekte kwaliteit, met de glimlach opgediend,...

Perfekte kwaliteit, met de glimlach opgediend, in een thuisvoelend kader. Vier keer geweest, vier keer uiterst tevreden.

Freya
Beoordeeld op: onbekend

absolute top, discrete bediening, doe zo voort!...

absolute top, discrete bediening, doe zo voort!

Christophe
Beoordeeld op: onbekend

Op alle gebied was dit een gastronomische toppe...

Op alle gebied was dit een gastronomische topper. Het Land is zonder twijfel een Michelinster waard. Op tijd reserveren is de boodschap.

kathleen
Beoordeeld op: onbekend

Het beste restaurant dat ik ooit bezocht!!!!...

Het beste restaurant dat ik ooit bezocht!!!! Op alle gebied. Een nadeel, je moet goed op tijd reserveren.

Stany
Beoordeeld op: onbekend

Kleine kaart, maar schitterende kaart! Zeer...

Kleine kaart, maar schitterende kaart! Zeer lekkere combinaties. Eerlijke wijnkaart. Kortom, een restaurant waar de klant echt koning is.

sonja
Beoordeeld op: onbekend

We hebben zeer lekker gegeten, de bediening...

We hebben zeer lekker gegeten, de bediening viel wel wat tegen, we waren met 8 personen en telkens er wijn geschonken werd was het bij iedereen ernaast gegoten zodat wij moesten opletten voor onze kleding. Er werd ook geen uitleg gegeven bij de wijnen wat wel verwacht word in deze prijsklasse. Het interieur beviel ons wel, we gaan er misschien nog wel een keertje terug.

Dieter
Beoordeeld op: onbekend

lekker gegeten ,goed wijntje (rode Chilleense...

lekker gegeten ,goed wijntje (rode Chilleense 39 €) wel een voor ons iets te strakke bediening . een minpunt is wanneer het hele restaurant de degustatiemenu neemt ,wij bestelden a la carte en een driegangen-menu het dessert van de chef ook hetzelfde moet zijn als als dit van de menu's (met geen enkel verschil in groote of versiering ) en dat voor deze prijs ?

datum score