Beoordelingen van Oud-edegem

Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
datum score
Hugo
Beoordeeld op: 13/03/2020
Hugo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

prima ontvangst, uitstekende bediening...

prima ontvangst, uitstekende bediening

jessica
Beoordeeld op: 06/03/2020
jessica beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede prijs kwaliteit en service...

Goede prijs kwaliteit en service

Jo
Beoordeeld op: 05/03/2020
Jo beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Als trouwe gasten steeds dezelfde ervaring:...

Als trouwe gasten steeds dezelfde ervaring: correcte producten aan correcte prijzen, informele super-gezellige brasserie omgeving en gulle gastvrije ontvangst.

peter
Beoordeeld op: 25/02/2020
peter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Goed prijs- kwaliteit; vriendelijke, snelle...

Goed prijs- kwaliteit; vriendelijke, snelle en vlotte bediening. Er werd rekening gehouden met mijn vraag voor een rustige tafel.

Guido
Beoordeeld op: 24/02/2020
Guido beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Prima kwaliteit. Correcte bediening....

Prima kwaliteit. Correcte bediening.

Guido
Beoordeeld op: 21/02/2020
Guido beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Onze vergadering werd een succes door de prima...

Onze vergadering werd een succes door de prima lokatie, goede service, hapjes en dranken.

Doortje
Beoordeeld op: 21/02/2020
Doortje beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Overheerlijke gerechten en super gezellige...

Overheerlijke gerechten en super gezellige sfeer!

Sarah
Beoordeeld op: 19/02/2020
Sarah beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker eten met gezellig ontvangst. Ik...

Zeer lekker eten met gezellig ontvangst. Ik vroeg om in de plaats van brood, zoete aardappelfrietjes te krijgen en dit was geen enkel probleem, echt Top! Wij komen hier bijna wekelijks eten.

Claes
Beoordeeld op: 19/02/2020
Claes beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Zoals altijd een warm onthaal, correcte en...

Zoals altijd een warm onthaal, correcte en vlotte bediening en lekker eten ... waarvoor dank !

Laurence
Beoordeeld op: 19/02/2020
Laurence beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekkere Nordic wrap en attente bediening....

Heel lekkere Nordic wrap en attente bediening. We zaten wel een beetje krap, dicht tegen de andere tafels.

datum score