We hebben nog geen foto's van dit restaurant
Een foto toevoegen
placeholder
Keuken
Franse 
Budget
€€€
Sluitingsdagen
Woensdag
Contact
Toon telefoonnummer Email
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
7.6 Gebaseerd op 15 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
15 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Geert
Beoordeeld op: onbekend

Geen verantwoordelijkheid nemen

Op uitnodiging ben ik samen met mijn vrouw gaan eten op woensdag 28 aug 2014. Het was voor ons de eerste keer in dit restaurant maar het zal dan ook de laatste keer zijn, en dit om volgende reden : op de site kan men lezen dat er een service is naar het veilig parkeren van uw wagen , omdat er geen parkeerplaats vrij was bij het restaurant moest ik de wagen iets verder parkeren en dacht ik van deze service gebruik te maken. De parkeerwachter van dienst heeft mijn sleutels toen aan genomen en wij zijn binnen gegaan. Tijdens het eten zagen we het aan en afrijden van auto's maar wanneer wij samen met onze vrienden , als laatste klanten vertrokken , was mijn wagen niet voorgereden maar staat hij tegen een omheining naast het restaurant in het donker. De parkeerwachter deed de deur nog open voor mijn vrouw en zijn toen vertrokken. We rijden autostrade op en bij ons thuis eraf. Volgende morgen kreeg ik een telefoon dat mijn moeder was gestorven en wilde aldus vertrekken. Maar wat moest ik vaststellen dat de wagen aan de rechterkant enorm beschadigd was. Door het overlijden heb ik mijn vrouw en vrienden laten reageren naar het restaurant toe. Nog de parkeerwachter of de eigenaar namen de verantwoordelijkheid . Zij beweerden niets gedaan te hebben. Via mijn verzekering werd er toen ook contact op genomen met hen maar tevergeefs. Schande ! Alles werd in mijn schoenen geschoven en de kosten van de herstelling , +_3000eur , zijn voormij. Ik raad dan ook aan niemand dit restaurant aan !!!!! Service willen leveren maar geen verantwoordelijkheid nemen als nodig is !!!!

serge
Beoordeeld op: onbekend

helaas maar voor 1 keer

Binnenin een mooie strakke zaak. De bediening en gerechten zijn voor deze prijsklasse echt ondermaats! Ik had als voorgerecht tataki van tonijn en de smaken waren redelijk en presentatie was triest. Het hoofdgerecht Ossobuco " Moderne stijl "viel om tijdens schuin neerzetten van het bord en een droge sorry klonk zachtjes achter me toen de ober zijn weg verder zette ;) De smaak van het vlees was goed maar de saus met groenten was van restoGB kwaliteit. De rest van het gezelschap had ook geen beter nieuws te vertellen. Voor de eerste keer hier voor een verjaardag gaan eten op 21/9/2013 en via telefonische reservering 3x gevraagd om niet te vergeten een vlammetje of versiering te doen bij het dessert als verrassing en ... had het 4x maal moeten vragen zeker?? Raar dat zulke zaken klanten hebben die terugkomen. Een domper op de verjaardag en avond en met bedrogen gevoel de zaak verlaten. Zeer triest, maar u bent bij deze gewaarschuwd.

jan
Beoordeeld op: onbekend

Verfijnde gerechten in één der mooiste interieu...

Verfijnde gerechten in één der mooiste interieurs dat we ooit zagen. Wij aten risotto met roodloof en een torentje met fois-gras, tonijn en sint-jacobsvruchten. Als hoofdgerecht voor beide gevulde parelhoen. De rode wijn (Montalcino) was memorabel. Topklasse!

jan
Beoordeeld op: onbekend

Creatieve en verfijnde keuken in één van de...

Creatieve en verfijnde keuken in één van de mooiste restaurantinterieurs die we kennen. Subliem, ook de wijnkaart!

martine
Beoordeeld op: onbekend

Wij hebben dit restaurant reeds meermaals bezoc...

Wij hebben dit restaurant reeds meermaals bezocht en vinden het er telkens opnieuw uitstekend! Superverse ingrediënten, verrassende combinaties maar ook de klassiekers ontbreken niet Correcte professionele bediening in mooi hip kader. Een minpuntje : Soms blijft de kaart wat te lang hetzelfde als je het restaurant frequent bezoekt.

luc
Beoordeeld op: onbekend

Wij zijn reeds meerdere malen in Villa Doria...

Wij zijn reeds meerdere malen in Villa Doria gaan tafelen en altijd tot onze volledige tevredenheid. Vriendelijke bediening, gaat er soms wel iets te stijfjes aan toe. De kwaliteit is echt wel prima, mag ook voor de prijs. Wijnkaart zeer volledig, maar aan de dure kant. Enige kritiek : er dient dringend iets gedaan te worden aan de website, die is namelijk heel klantonvriendelijk! Maar al bij al, een aanrader voor wie van lekker en stijlvol uit eten houdt.

patrick
Beoordeeld op: onbekend

een vriendelijk onthaal door de chef, een uitge...

een vriendelijk onthaal door de chef, een uitgebalanceerde kaart, een fijn voorgerecht met truffel, een mooi stukje vis en een discrete wijn die zijn smaak en geur stilletjes prijsgeeft kunnen een etentje alleen maar doen lukken. en ondanks de drukte een prima bediening. uiteraard kent qualiteit zijn prijs.

Decoutere
Beoordeeld op: onbekend

Vond het iets te duur voor zijn geld.Qua eten...

Vond het iets te duur voor zijn geld.Qua eten zeer lekker,wijnkaart prijzig. daarom mischien dat er weinig wijn werd gedronken aan de belende tafels Nederlanders.Wij hebben het goede voorbeeld gegeven;maar werden niet gevolgd.Uitmutende bediening.En een echte aanrander is de keuze van de grappa's.Sfeer geef ik minder punten door oervervelende kitscherige nederlanders.

Decoutere
Beoordeeld op: onbekend

Vind het veel te duur voor wat het is. Zaten...

Vind het veel te duur voor wat het is. Zaten veel te dicht op elkaar en al die dikkenek hollanders met hun glasje wijn.De bediening was zeer goed niks op aan te merken. eten prijs kwaliteit tja weet het niet echt. Mijn klant was er ook niet echt wild enthousiast over,alhoewel hij dolgraag hier wou komen eten.Ga het toch nog eens proberen.

Gilbert
Beoordeeld op: onbekend

Zeer aanvaardbare prijs-kwaliteit betreft de...

Zeer aanvaardbare prijs-kwaliteit betreft de schotels. Bij grotere bezeting , wat het geval was, toch geen gevoel van overbezetting of op elkaar gedrongen. Voldoende ruimte tussen tafels. Correcte bediening door personeel. Goed gegeten. Aangenaam tout court. Mijn appreciatie is als aanraden te beschouwen, want zelf ken ik nooit de hoogste score toe.

Alle beoordelingen van dit restaurant