Beoordelingen van Oud Antwerpen

163 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.6
163 beoordelingen
datum score
Indira
Beoordeeld op: 15/06/2019
Indira beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Lekker gegeten. Ook geschikt voor vegetariërs....

Lekker gegeten. Ook geschikt voor vegetariërs. Bediening mag wel iets vriendelijker.

Eric
Beoordeeld op: 15/06/2019
Eric beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Het is een zeer gezellige plaats om ontspannen...

Het is een zeer gezellige plaats om ontspannen te eten, al duurde het na de opname van wat we gingen eten redelijk lang ( 35min ) voor het eten werd opgediend. Gezien ik nog een vergadering moest doen was dit een vervelend iets voor mij. Verder was de bediening en het eten goed, enkel de uitspraak van de man achter de toog ( 't is hier gene Quick ) als ik nog wat extra wilde bestellen voor op het terras .

Gina
Beoordeeld op: 10/06/2019
Gina beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

De zaak is ons bekend en de service was vriende...

De zaak is ons bekend en de service was vriendelijk en correct. Wij komen graag terug bij een volgende gelegenheid.

Scott
Beoordeeld op: 10/06/2019
Scott beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

45 minuten wachten voor dranks!De rest was...

45 minuten wachten voor dranks!De rest was goed.

Hedwig
Beoordeeld op: 10/06/2019
Hedwig beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

lekker, goede service....

lekker, goede service.

Frank
Beoordeeld op: 09/06/2019
Frank beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede prijs kwaliteit , redelijk grote keuze Vl...

Goede prijs kwaliteit , redelijk grote keuze Vlotte en vriendelijke bediening Gezellig kader

Vera
Beoordeeld op: 19/05/2019
Vera beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Eten was lekker en de bediening ok. Wel even...

Eten was lekker en de bediening ok. Wel even moeten wachten voor we konden bestellen. We komen nog terug.

Brigitte D.
Beoordeeld op: 13/05/2019
Brigitte D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was lekker zoals gewoonlijk.De bedieni...

Het eten was lekker zoals gewoonlijk.De bediening was ook goed. Een kinderstoel en een stoel aan het hoofd van een tafel beperkten wel de vlotte doorgang.Onhandig als je een struiser type bent.Ook wielrenners blokkeerden de vlotte doorgang aan de inkom.

Veronique
Beoordeeld op: 27/03/2019
Veronique beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede bediening en lekker eten...

Goede bediening en lekker eten

Hedwig
Beoordeeld op: 14/03/2019
Hedwig beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker en goede service...

Lekker en goede service

datum score