Beoordelingen van Oud Antwerpen

155 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.6
155 beoordelingen
datum score
lucia v.
Beoordeeld op: 20/08/2018
lucia v. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

mooie locatie,lekker eten,goede bediening,de...

mooie locatie,lekker eten,goede bediening,de tweede portie frietjes had wel iets vroeger mogen komen want iedereen had reeds gedaan met eten,maar voor de rest was alles naar wens.De juffrouw die serveerde was heel vriendelijk.

Paul
Beoordeeld op: 17/08/2018
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, vriendelijke en correcte bediening...

Lekker eten, vriendelijke en correcte bediening.

Agnes V.
Beoordeeld op: 16/08/2018

Prima bediening en zeer goede prijs kwaliteit...

Prima bediening en zeer goede prijs kwaliteit

nadja d.
Beoordeeld op: 16/08/2018
nadja d. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Voorheen altijd in orde, maandag echter niet....

Voorheen altijd in orde, maandag echter niet. Wij hadden vispannetje besteld, de zalm was niet vast en de witte vis (zou Victoriabaars geweest zijn) was niet voldoende gekookt. Hebben dat ook op het moment zelf gemeld en kregen als antwoord dat het aan de kwaliteit van de vis zou gelegen hebben. Stellen ons dan de vraag waarom die dan geserveerd wordt. Mosselen natuur waren goed. Ook waren drie van de vijf desserts niet meer voorradig. Spijtig!

Jos
Beoordeeld op: 16/08/2018
Jos beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen

De gemoedelijke sfeer en de vlotte, vriendelijk...

De gemoedelijke sfeer en de vlotte, vriendelijke, bediening in een mooi kader in combinatie met het lekkere eten maken van deze zaak een topper.

Walter
Beoordeeld op: 16/08/2018
Walter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Op de website worden wij gelokt met de suggesti...

Op de website worden wij gelokt met de suggestie: Ossetong in madeirasaus. Ter plaatse niet te verkrijgen.

marc
Beoordeeld op: 11/08/2018
marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen

het eten was heel lekker...

het eten was heel lekker

Marleen
Beoordeeld op: 23/07/2018
Marleen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke en vlotte bediening. Lekker eten! ...

Vriendelijke en vlotte bediening. Lekker eten! Niets op aan te merken.

Patricia
Beoordeeld op: 22/07/2018
Patricia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening, lekker eten...

Vriendelijke bediening, lekker eten

Hedwig
Beoordeeld op: 22/07/2018
Hedwig beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Prijsklasse: ik begrijp de vraag niet goed. Lek...

Prijsklasse: ik begrijp de vraag niet goed. Lekker, rustig, buiten,...

datum score