Beoordelingen van Ruggeri

531 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.7
531 beoordelingen
datum score
Bellens
Beoordeeld op: 14/06/2019

Super lekker eten...

Super lekker eten

Cella
Beoordeeld op: 13/06/2019
Cella beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker gegeten ....

Heel lekker gegeten .

Monique
Beoordeeld op: 13/06/2019
Monique beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Vriendelijk personeel, mooi verzorgt restaurant...

Vriendelijk personeel, mooi verzorgt restaurant met vooral kwaliteit heerlijk eten!

Marco
Beoordeeld op: 12/06/2019
Marco beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Super bediening en zeer lekker!...

Super bediening en zeer lekker!

Alex
Beoordeeld op: 05/06/2019
Alex beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie

Heerlijk gegeten, zalige wijn. Rustige ambiance...

Heerlijk gegeten, zalige wijn. Rustige ambiance en leuk om een kijkje in de keuken te nemen. Bediening uiterst professioneel maar mag misschien ietsje meer enthousiast?

Rit
Beoordeeld op: 01/06/2019
Rit beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

wij hebben zeer lekker gegeten en lekkere wijn...

wij hebben zeer lekker gegeten en lekkere wijn gedronken. De dame die de bediening deed was alleen en heeft alles op een ongelooflijke manier onder controle gehad. Zij stond eer alleen voor maar heeft een perfecte service verleend.

Hugo
Beoordeeld op: 31/05/2019
Hugo beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles in orde en zeer lekker gegeten...

Alles in orde en zeer lekker gegeten

Marie-Claire
Beoordeeld op: 26/05/2019
Marie-Claire beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

super lekker...

super lekker

Eric
Beoordeeld op: 20/05/2019
Eric beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Wij hebben lekker gegeten, werden vriendelijk,...

Wij hebben lekker gegeten, werden vriendelijk, efficient en vlot bediend. Een fijne kennismaking en voor herhaling vatbaar.

datum score