Beoordelingen van Ruggeri

539 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.7
539 beoordelingen
datum score
erna
Beoordeeld op: 19/05/2019
erna beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

het eten was ok, de bediening liet te wensen...

het eten was ok, de bediening liet te wensen over

CARL
Beoordeeld op: 18/05/2019
CARL beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellige locatie prima bediening en lekker...

Gezellige locatie prima bediening en lekker eten.

Ronny
Beoordeeld op: 17/05/2019
Ronny beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Het eten was fijn en lekker. Vriendelijke bedie...

Het eten was fijn en lekker. Vriendelijke bediening. Rustig kader. Alles was zeer verzorgd. Het enige wat ik nog zou kunnen voorstellen om te verbeteren is het gebruik van warme borden.

Arlette
Beoordeeld op: 15/05/2019
Arlette beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Hele goede bediening, ruime tijd tussen apero...

Hele goede bediening, ruime tijd tussen apero en hoofdschotel, top rosé wijntje, leuk kader, de dames die in de meerderheid er waren weten waarom, heeft zijn revieuws waar gemaakt, de uithaal voor mij. Man die uiteraard ook moest eten was ook dik in orde!!

marilinn
Beoordeeld op: 15/05/2019

Attente bediening...

Attente bediening

Anneleen
Beoordeeld op: 12/05/2019
Anneleen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

De bediening was niet echt vriendelijk en zeer...

De bediening was niet echt vriendelijk en zeer lang moeten wachten op het hoofdgerecht dat ook kwalitief niet zo lekker was

Keith
Beoordeeld op: 12/05/2019
Keith beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Een absolute topper! Heerlijk eten en vriendeli...

Een absolute topper! Heerlijk eten en vriendelijke service.

Rita
Beoordeeld op: 04/05/2019
Rita beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Het eten was heel lekker. Geweldig wijntje...

Het eten was heel lekker. Geweldig wijntje erbij gedronken. Vriendelijke bediening en gezellig kader. Zeker een aanrader.

Kris
Beoordeeld op: 03/05/2019
Kris beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

lekkere keuken in een aangename atmosfeer!...

lekkere keuken in een aangename atmosfeer!

datum score