Beoordelingen van Ruggeri

522 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.7
522 beoordelingen
datum score
Eric
Beoordeeld op: 20/05/2019
Eric beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Wij hebben lekker gegeten, werden vriendelijk,...

Wij hebben lekker gegeten, werden vriendelijk, efficient en vlot bediend. Een fijne kennismaking en voor herhaling vatbaar.

Jean
Beoordeeld op: 19/05/2019
Jean beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

wij zijn tevreden omwille van de pure smaken...

wij zijn tevreden omwille van de pure smaken van de diverse gerechten en dranken die geserveerd worden, aloook de vlotte en vriendelijke bediening door het personeel

ilse
Beoordeeld op: 19/05/2019
ilse beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Bijzonder lekker gegeten, vriendelijke bedienin...

Bijzonder lekker gegeten, vriendelijke bediening, de keuken met glazen wand was ook een plus.

erna
Beoordeeld op: 19/05/2019
erna beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

het eten was ok, de bediening liet te wensen...

het eten was ok, de bediening liet te wensen over

CARL
Beoordeeld op: 18/05/2019
CARL beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellige locatie prima bediening en lekker...

Gezellige locatie prima bediening en lekker eten.

Ronny
Beoordeeld op: 17/05/2019
Ronny beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Het eten was fijn en lekker. Vriendelijke bedie...

Het eten was fijn en lekker. Vriendelijke bediening. Rustig kader. Alles was zeer verzorgd. Het enige wat ik nog zou kunnen voorstellen om te verbeteren is het gebruik van warme borden.

Arlette V.
Beoordeeld op: 15/05/2019
Arlette V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Hele goede bediening, ruime tijd tussen apero...

Hele goede bediening, ruime tijd tussen apero en hoofdschotel, top rosé wijntje, leuk kader, de dames die in de meerderheid er waren weten waarom, heeft zijn revieuws waar gemaakt, de uithaal voor mij. Man die uiteraard ook moest eten was ook dik in orde!!

marilinn
Beoordeeld op: 15/05/2019

Attente bediening...

Attente bediening

Anneleen
Beoordeeld op: 12/05/2019
Anneleen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

De bediening was niet echt vriendelijk en zeer...

De bediening was niet echt vriendelijk en zeer lang moeten wachten op het hoofdgerecht dat ook kwalitief niet zo lekker was

datum score