Beoordelingen van Hemelhof

Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
datum score
Jean-Paul
Beoordeeld op: 21/10/2019
Jean-Paul beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Fantastisch lekker gegeten en zéér vriendelijke...

Fantastisch lekker gegeten en zéér vriendelijke bediening. Correcte pris. We gaan zeker terug.

Paul
Beoordeeld op: 20/10/2019
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals voorheen, prima service en kwaliteit...

Zoals voorheen, prima service en kwaliteit aan aanvaardbare prijs.

Marc
Beoordeeld op: 20/10/2019
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Warm onthaal . Het eten was zeer lekker....

Warm onthaal . Het eten was zeer lekker.

Cindy
Beoordeeld op: 19/10/2019
Cindy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Goede service lekker eten...

Goede service lekker eten

Sonja
Beoordeeld op: 15/10/2019
Sonja beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Het is er gezellig zitten zowel binnen als...

Het is er gezellig zitten zowel binnen als buiten, lekker gegeten, heel vriendelijke bediening.

liliane
Beoordeeld op: 13/10/2019
liliane beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie

restaurant is zeer mooi en gezellig , maar...

restaurant is zeer mooi en gezellig , maar ons warm eten was koud ,wij hebben vis gegeten ,en de gratin die we hadden besteld kwam wel 10 min later ,dat is jammer .de bediening heeft zijn best gedaan

ANNA
Beoordeeld op: 13/10/2019
ANNA beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

het eten was zeer lekker, en de het meisje...

het eten was zeer lekker, en de het meisje dat ons bediende zeer vriendelijk....

Niki
Beoordeeld op: 31/08/2019
Niki beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Sueper gezellig en heel vriendelijke bediening...

Sueper gezellig en heel vriendelijke bediening

Walter
Beoordeeld op: 19/08/2019

Men sprak vol lof over 't Hemelhof , dus wij...

Men sprak vol lof over 't Hemelhof , dus wij daar naartoe . Wat bleek ? De beste mosselen van de streek !

Kristel
Beoordeeld op: 12/08/2019
Kristel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker eten, super vriendelijk en verzorgd...

Heel lekker eten, super vriendelijk en verzorgd! Zeker er een aanrader, we hebben ervan genoten!!

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in