Beoordelingen van Brasserie Excelsior

41 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.0
41 beoordelingen
datum score
Johan
Beoordeeld op: 26/05/2019
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Attente bediening en fijn geitenkaasje...

Attente bediening en fijn geitenkaasje

Jan V.
Beoordeeld op: 04/05/2019
Jan V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Uitstekende ontvangst, correcte bediening,kwali...

Uitstekende ontvangst, correcte bediening,kwaliteit van gerechten ( vlees heel mals ) zeer goed,1 min puntje : patron bleef te lang aan onze tafel lullen, NEE dit is niet waar.

Alfred
Beoordeeld op: 02/05/2019
Alfred beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten aan correcte prijs, vlotte en vrien...

Lekker eten aan correcte prijs, vlotte en vriendelijke bediening

Monique
Beoordeeld op: 02/05/2019
Monique beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zowel kwalitijd van eten als bediening zijn...

Zowel kwalitijd van eten als bediening zijn super!

Wim
Beoordeeld op: 02/05/2019
Wim beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk en correcte bediening en lekker...

Vriendelijk en correcte bediening en lekker gegeten. In het restaurant was een gezellige drukte, maar voldoende rustig om gesprekken aan tafel toe te laten.

wlfried
Beoordeeld op: 22/04/2019
wlfried beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Prijs kwaliteit...

Prijs kwaliteit

Mark L.
Beoordeeld op: 22/04/2019
Mark L. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

friendly service, good level of spoken English...

friendly service, good level of spoken English by the personnel. sat outside, too many people smoking unfortunately but I realise that you can't stop that. soap in the toilet washroom was "op" and there were no paper towels available. Should not happen when the restaurant is busy as I was last Saturday lunchtime.

Werner
Beoordeeld op: 09/04/2019
Werner beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede bediening en lekker eten voor een eerlijk...

Goede bediening en lekker eten voor een eerlijke prijs. Peterseliesausje bij de asperges mocht wat luchtiger zijn.

Paul
Beoordeeld op: 29/03/2019
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten en vriendelijke bediening....

Lekker eten en vriendelijke bediening.

datum score