Beoordelingen van Brasserie Excelsior

46 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.1
46 beoordelingen
datum score
Jan
Beoordeeld op: 11/10/2019
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Goede service, lekkere dagmenu's! :-)...

Goede service, lekkere dagmenu's! :-)

patrick
Beoordeeld op: 01/09/2019
patrick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

De bediening was heel goed en heel vriendelijk...

De bediening was heel goed en heel vriendelijk dus voor herhaling vatbaar.

Marina
Beoordeeld op: 22/08/2019
Marina beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zeer vriendelijk personeel, niets is teveel....

Zeer vriendelijk personeel, niets is teveel. We komen zeker terug.Vriendelijke Groeten.M.J.

Sofie
Beoordeeld op: 17/08/2019
Sofie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Beleefd personeel. De lunch was 8/10. Leuk...

Beleefd personeel. De lunch was 8/10. Leuk om buiten te kunnen eten.

Marijke
Beoordeeld op: 14/07/2019
Marijke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker eten en goede bediening...

lekker eten en goede bediening

Jacques
Beoordeeld op: 05/06/2019
Jacques beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke, vlotte, persoonlijke en humoristi...

Vriendelijke, vlotte, persoonlijke en humoristische bediening met oog voor detail. Een aanrader. Kom zeker nog terug.

Johan
Beoordeeld op: 26/05/2019
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Attente bediening en fijn geitenkaasje...

Attente bediening en fijn geitenkaasje

Jan V.
Beoordeeld op: 04/05/2019
Jan V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Uitstekende ontvangst, correcte bediening,kwali...

Uitstekende ontvangst, correcte bediening,kwaliteit van gerechten ( vlees heel mals ) zeer goed,1 min puntje : patron bleef te lang aan onze tafel lullen, NEE dit is niet waar.

Alfred
Beoordeeld op: 02/05/2019
Alfred beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten aan correcte prijs, vlotte en vrien...

Lekker eten aan correcte prijs, vlotte en vriendelijke bediening

Monique
Beoordeeld op: 02/05/2019
Monique beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zowel kwalitijd van eten als bediening zijn...

Zowel kwalitijd van eten als bediening zijn super!

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in