Beoordelingen van Brasserie Excelsior

41 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.0
41 beoordelingen
datum score
Rob
Beoordeeld op: 17/08/2017
Rob beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was lekker (ook al bestelden we drie totaal...

Het was lekker (ook al bestelden we drie totaal aparte schotels: vlees, vis en salade, de drie gerechten waren zeer lekker) Het was fijn eten buiten en de bediening was zeer vriendelijk, voor een honderd euro hadden we cava, hoofdgerecht, wijn en nagerecht voor drie personen. Dit is een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Proficiat aan de ganse ploeg. Het reserveren via de website ging ook heel vlot, met herinnering via mail.

Arlette D.
Beoordeeld op: 01/03/2018
Arlette D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Ik had bij mijn reservatie on line ( die ik...

Ik had bij mijn reservatie on line ( die ik 4 dagen op voorhand gedaan had )gevraagd om een tafeltje aan de venster, wij hadden een tafeltje tussen twee vensters waar er amper plaats was om te zitten of we stoorde de mensen achter ons .het duurde te lang voor we de menu kregen alhoewel de serveerster regelmatig langs ons tafel liep, en was niet bepaald vriendelijk, daarentegen de man die er werkt was heel vriendelijk, mijn man had een steak genomen, die niet was gebakken zoals hij gevraagd had, en 29.50 euro voor een steak is toch prijzig genoeg , het was voor ons het eerste bezoek aan dit restaurant , maar ook het laatste

martine
Beoordeeld op: 19/07/2017
martine beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

eten was echt niet warm genoeg Weinig aandacht...

eten was echt niet warm genoeg Weinig aandacht van personeel en tong rolletjes met deze naam vermeld op kaart maar geen tong waren

Ilse
Beoordeeld op: 18/12/2017
Ilse beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijke bediening, eenvoudig maar...

Zeer vriendelijke bediening, eenvoudig maar lekker eten.

Ludmila
Beoordeeld op: onbekend

De mosselen waren uitstekend. Zeer grote portie...

De mosselen waren uitstekend. Zeer grote portie en van prima kwaliteit. De Vlaamse stoverij hebben we elders beter gegeten. De kaart is niet fantasierijk, maar alle gerechten die erop staan zijn goed verzorgd, en u gaat niet met een lege maag naar huis. Onze eerste bediende was ronduit slecht, maar de dame die erna kwam redde de eer van de zaak. De dranken werden keurig gepresenteerd en de prijs was zeker acceptabel. Een fijne eetgelegenheid om op zondagavond het weekend af te sluiten.

Alfred
Beoordeeld op: 02/05/2019
Alfred beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten aan correcte prijs, vlotte en vrien...

Lekker eten aan correcte prijs, vlotte en vriendelijke bediening

Patricia
Beoordeeld op: 22/02/2018
Patricia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Top service - betaalbaar - heel vriendelijke...

Top service - betaalbaar - heel vriendelijke zaakvoerder ! Niet ver van huis

Patricia
Beoordeeld op: 14/12/2017
Patricia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het dagmenu was heel lekker. Toch een opmerking...

Het dagmenu was heel lekker. Toch een opmerking. Er was een grote tafel vol mensen aan het drinken... Meer en meer lawaai. Wij waren blij naar buiten te gaan... Wij hadden pijn aan onze horen ! U kunt het natuurlijk niet helpen maar het was wel heel lastig.

Patricia
Beoordeeld op: 22/11/2017
Patricia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

gezellig, goede en vriendelijke bediening....

gezellig, goede en vriendelijke bediening. Prijs van de menu's.

claudine D.
Beoordeeld op: 24/10/2017
claudine D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Eerst en vooral voor het ontvangen, en de "soep...

Eerst en vooral voor het ontvangen, en de "soepelheid". Ik had een tafel voor 6 gereserveerd, en ten slotte kwam een ander deel van de familie ook ! Tenslotte 14 mensen, en dat stelde geen enkel probleem. De dame die er was zorgde voor alles, alhoewel het storen. Nogmaals hartelijk bedankt aan haar !

datum score