Budget
€€
Sluitingsdagen
Zondagmiddag, Maandag, Zaterdagmiddag
Contact
Toon telefoonnummer
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.9 Gebaseerd op 13 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
13 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Nicole
Beoordeeld op: onbekend

Wij waren hier voor de 1ste keer samen met...

Wij waren hier voor de 1ste keer samen met vrienden. ERG lekker gegeten. Frisse gerechten, mooi gedresseerde borden en prima wijn. De bediening echter is ondermaats, ongeïnteresseerd. Bij het binnenko- men even geduld oefenen vooraleer men je naar de tafel brengt, weinig uitleg bij de kaart en nadien worden de borden zonder de minste interesse op tafel gezet. Menu wijn incl is 15 euro extra, toch moet je telkens vragen om het glasd bij te vullen, ook daaraan wordt geen aandacht besteed, voor 15 euro extra verwacht ik echt meer dan 1 glaasje. Toch zeker geen negatieve ervaring, we proberen het nog een keertje

William
Beoordeeld op: onbekend

Kleine kaart en bijkomende suggesties, maar...

Kleine kaart en bijkomende suggesties, maar toch voldoende keuze. De schotels zijn uitstekend uitgebalanceerd en correct op tafel gebracht via een uitmuntende bediening. De wijnkaart met Zuid-Afrikaanse wijnen is zeer uitgebreid. Wat in het glas kwam was uitmuntend.

Dirk
Beoordeeld op: onbekend

Heel goed restaurant prijs/kwaliteit, mooie...

Heel goed restaurant prijs/kwaliteit, mooie inrichting, lekker eten en zeer goede service. Kaart is niet super uitgebreid maar dat is ook ni nodig. Super lekkere wijn. Apero, voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht + wijn à 60 €/pers. Heel ongedwongen sfeer een echte aanrader !

Tom
Beoordeeld op: onbekend

In 1 woord " Geweldig". Leuk en klein restaura...

In 1 woord " Geweldig". Leuk en klein restaurant dat ondertussen een gevestigde waarde is geworden in de buurt. Davina en Johan weten hoe ze kwaliteit, gezelligheid en goede bediening kunnen combineren. Mooie kaart, mooi assortiment van geseleceerde wijnen (ook per glas!) .

Erik
Beoordeeld op: onbekend

Ben er dit weekend gaan eten met mijn collega's...

Ben er dit weekend gaan eten met mijn collega's. Het was super gezellig en de suggesties van de chef waren overheerlijk. De moeite, hier kom ik snel terug!

Christel
Beoordeeld op: onbekend

Een échte aanrader, zeker voor mensen die inter...

Een échte aanrader, zeker voor mensen die interesse hebben voor Zuid-Afrikaanse wijntjes. Klein maar gezellig, weinig keuze maar heel lekker.

Tom
Beoordeeld op: onbekend

Dit is het beste restaurant uit de buurt. ...

Dit is het beste restaurant uit de buurt. Heel gezellig, niet groot, losse maar correcte en aangename bediening. Davina ontvangt de gasten, haar man Johan legt ze culinair in de watten. Niet goedkoop maar ook niet duur. Correcte prijzen voor uitstekende service en kwaliteit.

Emanuel
Beoordeeld op: onbekend

Eerste bezoek en een super ontdekking! Jonge...

Eerste bezoek en een super ontdekking! Jonge maar vlotte bediening, zeker niet opdringerig. Heel sfeervol verlicht en rustige jazz-muziek op de achtergrond. Fantastisch lekker gegeten: als voorgerecht tompoes van aubergine/geitenkaas/kerstomaatjes met een zalige balsamico. Hoofdgerechten lamskroom met super ravioli in kaassaus en reebok en coquille met twee echt overheerlijke sausjes + kroketjes. Enkel de nagerechten vielen wat tegen: dame blanche met koude chocoladesaus en trio van crème brulée: 1 x mouse van citroen, 1 x petit gervais kaas en 1 x te vaste crème brulée. De zuid afrikaanse wijn daarentegen was zeer lekker en niet te duur geprijsd. Hier komen we zeker nog terug!

Tom
Beoordeeld op: onbekend

Is één van mijn favoriete restaurants. Lekkere...

Is één van mijn favoriete restaurants. Lekkere keuken, losse maar zeer goede en vriendelijke bediening. Prijs/Kwalitiet. Er zouden meer zaken een voorbeeld hier aan kunnen nemen.

ann
Beoordeeld op: onbekend

mooi interieur, goede & vriendelijke service,...

mooi interieur, goede & vriendelijke service, lekker én anders. een aanrader !

Alle beoordelingen van dit restaurant