Beoordelingen van De Roode Leeuw

266 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.4
266 beoordelingen
datum score
Philip
Beoordeeld op: 10/06/2019
Philip beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Aangenaam kader, top bediening en lekker eten...

Aangenaam kader, top bediening en lekker eten voor een eerlijke prijs. Wat verwacht je dan nog meer?

Michaël
Beoordeeld op: 03/06/2019
Michaël beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede ontvangst, goede bediening, lekker eten,...

Goede ontvangst, goede bediening, lekker eten, leuke omgeving.

Stephaan
Beoordeeld op: 30/05/2019
Stephaan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Een tafeltje voor 6 geboekt voor een familiefee...

Een tafeltje voor 6 geboekt voor een familiefeestje. Alles was weer prima in orde, goede service, lekker eten. Kortom, een aanrader !

Wies
Beoordeeld op: 19/05/2019

Een goede en betouwbare keuken en uitsekende...

Een goede en betouwbare keuken en uitsekende bediening. Kom al jaren en bijf komen.

Sarah
Beoordeeld op: 19/05/2019
Sarah beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijke en vlotte bediening, keuze...

Zeer vriendelijke en vlotte bediening, keuze tussen wit of bruin broodje bij het aperitief, verzorgd hoofdgerecht met smakelijk gevarieerd slaatje en heel lekkere smeuïge puree, aangenaam kader om een hele avond te vertoeven. Prijs-kwaliteit is over het algemeen in orde. Enkel voor het dessert vonden we het wat aan de sobere kant voor de prijs die je betaalt. Een heel klein bolletje ijs bij de moelleux en maar een "veegje" crème anglaise. Dit was wat povertjes. Ook het suggestiedessert (soepje van aardbeien met vanilleroomijs) was niet zo speciaal. Eveneens een heel klein bolletje ijs, hoewel de ober bij de bestelling had gezegd dat het twee bollen zouden zijn. Het dessert was zeker wel lekker, alleen de presentatie en de hoeveelheid voldeed niet echt aan de verwachtingen. Maar alles bijeen een zeer geslaagde avond en zeker een volgend bezoekje waard!

Chris
Beoordeeld op: 18/05/2019
Chris beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

We waren met 6 en iedereen was het eens. Super...

We waren met 6 en iedereen was het eens. Super lekker eten en vriendelijke bediening. Alles top! Zeker voor herhaling vatbaar.

Fred
Beoordeeld op: 17/05/2019
Fred beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Bediening was erg vriendelijk en eten uitmunten...

Bediening was erg vriendelijk en eten uitmuntend (zoals altijd).

Dirk
Beoordeeld op: 11/05/2019
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Uitstekende bediening en lekker eten...

Uitstekende bediening en lekker eten

Stephaan
Beoordeeld op: 07/05/2019
Stephaan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Mijn vriendin uit Amerika kwam op bezoek en...

Mijn vriendin uit Amerika kwam op bezoek en ik had haar steeds verteld dat het eten in België veel beter was dan in de USA. Ze kon dat maar niet geloven, maar na ons bezoekje aan De Roode Leeuw is ze nu overtuigd ! She was blown away !

Jean V.
Beoordeeld op: 06/05/2019
Jean V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Vriendelijk en behulpzaam personeel, heel lekke...

Vriendelijk en behulpzaam personeel, heel lekker eten, snelle bediening

datum score