Beoordelingen van De Roode Leeuw

285 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.4
285 beoordelingen
datum score
Lotte
Beoordeeld op: 21/10/2019
Lotte beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Hele lekkere ribbetjes! En super bediening!...

Hele lekkere ribbetjes! En super bediening!

Lindy
Beoordeeld op: 20/10/2019
Lindy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekker eten, gezellig en vriendelijke bediening...

Lekker eten, gezellig en vriendelijke bediening

Guy
Beoordeeld op: 13/10/2019
Guy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles wat een goed restaurant moet zijn: perfec...

Alles wat een goed restaurant moet zijn: perfectie van aankomst tot vertrek. Zeer gezellig restaurant met vriendelijke en vlotte bediening. Heel lekker gegeten. Een aanrader!

johan
Beoordeeld op: 03/10/2019
johan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Absoluut lekker eten, sympathieke bediening,...

Absoluut lekker eten, sympathieke bediening, zeer originele café glacé

anne
Beoordeeld op: 09/09/2019
anne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

De salade Roode Leeuw is nog steeds een aanrade...

De salade Roode Leeuw is nog steeds een aanrader. We hebben genoten van het lekkere eten en de vriendelijke bediening.

Patrick
Beoordeeld op: 08/09/2019
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Prijs kwaliteit super goed eten - vriendelijke...

Prijs kwaliteit super goed eten - vriendelijke bediening

Marc
Beoordeeld op: 01/09/2019
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

De prijzen liggen te hoog voor hetgeen op de...

De prijzen liggen te hoog voor hetgeen op de borden wordt geserveerd.

Luc
Beoordeeld op: 27/08/2019
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

goede service, geen lange wachttijden en lekker...

goede service, geen lange wachttijden en lekker eten !!

Vera
Beoordeeld op: 17/08/2019
Vera beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker, vlotte bediening....

Lekker, vlotte bediening.

Britt
Beoordeeld op: 10/08/2019
Britt beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Fijne bediening, heel lekker eten en correcte...

Fijne bediening, heel lekker eten en correcte prijzen.

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in