We hebben nog geen foto's van dit restaurant
Een foto toevoegen
placeholder
Keuken
Budget
€€
Sluitingsdagen
Open 7/7
Contact
Toon telefoonnummer Email
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
7.6 Gebaseerd op 8 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
8 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Caroline
Beoordeeld op: onbekend

Zoetigheidje

Dankzij de omgeving en de vriendelijke bediening genoten we enkele dagen geleden een ontspannende avond. Jammer genoeg was er op het eten, een pannenkoek met ijs en profiterolles, meer aan te merken. Het ijs bij de pannenkoek was nogal plat. De chocoladesaus bij beide gerechten (een keer warm en een keer koud geserveerd) kwam duidelijk uit een bus en ook de profiterolles waren overduidelijk niet vers gemaakt. Ik at elders voor dezelfde prijs (7 euro) een veel protere en verse portie. Gelukkig waren de pannenkoeken en slagroom wel heel lekker. Jammer genoeg werd er voor de slagroom 1,20 euro betaald, hoewel die me was aangeboden aangezien de profiterolles met slagroom binnen in op waren...

Guido
Beoordeeld op: onbekend

restaurant niet in staat in tournedos te bakken...

Voorbije zaterdag een etentje met de familie gehad in dit restaurant. Als voorgerecht had ik de garnaalkroketten genomen. Deze waren zonder meer lekker. Geen wauw gevoel, gewoon lekker. Als hoofdschotel was ik voor de suggestie gegaan, zijnde een tournedos met hofmeesterboter voor 24,95€. Er werd gevraagd deze blue te bakken. Bij aankomst aan tafel bleek die al serieus roze te zijn en van sap was ook niet veel te bespeuren. Gezien de prijs werd de ober erbij geroepen aangezien ik eerder een seignant dan wel blue tournedos op mijn bord had. De ober verontschuldigde zich en nam mijn bord weer mee naar de keuken. Enkele minuten later verscheen de kok met de boodschap dat je een tournedos niet meer blue kan bakken dan dat hij afgeleverd had. Hij bleef dan ook op een arrogante manier volhouden dat tournedos niet echt blue kunnen gebakken worden. Voor mij toch wel de eerste maal dat ik dit hoor en meemaak. Als wijn hadden we een fles huiswijn, zijnde een Côte du Rhône. Dit was best een lekkere wijn voor zijn prijs (20€). Kortom, qua prijs / kwaliteit wordt hier de bal totaal misgeslagen, temeer omdat het restaurant in een leuk kader zit met speeltuin en bossen rondom.

Stefan
Beoordeeld op: onbekend

lekker gegeten, enkel de service liet te wensen...

lekker gegeten, enkel de service liet te wensen over, we hebben 2,5 uur moeten wachten op het hoofgerecht

placeholder
Patrick
Beoordeeld op: onbekend

Het vernieuwde terras is zeer aangenaam. Eten...

Het vernieuwde terras is zeer aangenaam. Eten is duidelijk beter dan vroeger, sameklijker en beter gepresenteerd. Goeie stap voorwaarts voor een eerlijke prijs.

Bart
Beoordeeld op: onbekend

ZEER GEZELLIGE JENEVERHUT TIJDENS DE FEESTDAGEN...

ZEER GEZELLIGE JENEVERHUT TIJDENS DE FEESTDAGEN ! ! ! ! ZEKER EEN AANRADER ! ! ! JEVEVER, WARME WIJN, ERWTENSOEP, KERSTBIEREN ENZ.... BIJ EEN WARM KAMPVUUR.

Christine
Beoordeeld op: onbekend

Fijne verzorgde maaltijden. Ideaal bij feestjes...

Fijne verzorgde maaltijden. Ideaal bij feestjes. Kinderen kunnen fijn spelen en ouders eten met een gerust geweten. Terras is gezellig. Soms wel heel druk. Reserveren is aangeraden.

Bart
Beoordeeld op: onbekend

ZEER LEKKER GEGETEN, ALTIJD VRIENDELIJKE BEDIEN...

ZEER LEKKER GEGETEN, ALTIJD VRIENDELIJKE BEDIENING. GOEDE PRIJS KWALITEIT VERHOUDING. SFEERVOL KADER. Bart Wouters.(Brasschaat)

Tammeke
Beoordeeld op: onbekend

Wel, dit was niet bepaald van hoge kwaliteit,...

Wel, dit was niet bepaald van hoge kwaliteit, slaatje lardons was héél zout ,veel spekjes en croutons maar weinig sla. Spijtig dat één van ons haar gerechtjes pas kreeg als wij bijna klaar waren.........wel vriendelijk personeel maar géén overtroffen professionaliteit. Denkelijk eerste en laatste maal bezocht.

Alle beoordelingen van dit restaurant