Beoordelingen van Lucy Chang Brasschaat

603 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
7.3
603 beoordelingen
datum score
Matthy
Beoordeeld op: 10/12/2017
Matthy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

just...

just

Celien
Beoordeeld op: 09/12/2017
Celien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Een heel vriendelijke bediening, goed eten...

Een heel vriendelijke bediening, goed eten in een mooi kader!

Lawrence
Beoordeeld op: 28/11/2017
Lawrence beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Ik heb geen BTW bon ontvangen, die moet nog...

Ik heb geen BTW bon ontvangen, die moet nog gemaild worden naar info@interdraft.be

Lynn
Beoordeeld op: 27/11/2017
Lynn beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Verantwoordelijke ober was onvriendelijk, er...

Verantwoordelijke ober was onvriendelijk, er was een groupon actie aan de gang, druk, weinig organisatie ovv reservaties, zaten dan ook op het ongezelligste plekje in het resto (alhoewel wij via de site hadden gereserveerd en een gezellige plek hadden gevraagd). Eten was best lekker, alleen de fish curry was extreem zout, smaak ok, maar overdreven zout, spijtig...

Patrick
Beoordeeld op: 26/11/2017

Onze reservatie was bevestigd via sms maar...

Onze reservatie was bevestigd via sms maar toen we ter plaatse aankwamen kregen we een hele verwarde uitleg en kwamen we tot de constatatie dat er geen tafel voor ons was vrij gehouden. We mochten al iets drinken aan de bar of op het verwarmde terras buiten. We moesten waarschijnlijk nog wel zeker half uurtje wachten. We waren met zes. Aan de bar stonden 2 stoelen vrij dus dat was geen optie. Er was daar trouwens amper plaats om met zes te zitten. En 5° buiten op het terras.....k weet niet dat vond ik een dom voorstel. We hebben dus NIET gegeten en zijn ergens anders naartoe gereden. Voor ons dus - 200 voor dit restaurant met onprofessionele mensen.

Brenda
Beoordeeld op: 09/11/2017
Brenda beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, prijs/kwaliteit, leuke setting......

Lekker eten, prijs/kwaliteit, leuke setting...

Nadine R.
Beoordeeld op: 06/11/2017
Nadine R. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

We zaten bij het raam waar op erg regelmatige...

We zaten bij het raam waar op erg regelmatige basis een uiterst irritant geluid werd geproduceerd. Je kreeg het gevoel alsof naast je een reuze grote vrachtwagen zijn motor liet draaien. We hebben verschillende diensters hierover aangesproken en de uitleg ging van het gebruik van de dampkap van de keuken in de kelder tot het opspringen van de koeling van de bar. We zijn vroeger vertrokken want het was onmogelijk om in deze 'trilling' te relaxen en een leuke avond te beleven ... erg jammer :-/ Hopelijk wordt deze feedback gepubliceerd zodat andere gasten op voorhand op de hoogte hiervan zijn. Mvg N Reymen

Wendy
Beoordeeld op: 02/11/2017
Wendy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Vriendelijke bediening, lekker eten en grote...

Vriendelijke bediening, lekker eten en grote porties

yves
Beoordeeld op: 25/10/2017
yves beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

Wij hadden een bongo en deze werd niet meer...

Wij hadden een bongo en deze werd niet meer aanvaard aan de voorwaarde die vermeld waren , we kregen alleen het bedrag van de bongo box terug ! Tevens had ik vermeld dat het etentje ter gelegenheid van de verjaardag van mijn vrouw was en daar werd geen aandacht aan geschonken .

Laila
Beoordeeld op: 20/10/2017
Laila beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Gebakken scampi met mangosaus was smakeloos...

Gebakken scampi met mangosaus was smakeloos en heel saai terwijl dit een heel lekker gerechtje is. Tom ka kai had ik gevraagd of er een mogelijkheid bestond om die niet pikant te maken en dat werd mij dan ook beloofd. Uiteindelijk was die wel vrij pikant maar buiten dat zat er geen smaak in. Populaire plek, maar ik snap niet waarom

datum score