Beoordelingen van Hotel Van Der Valk Dennenhof

346 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.9
346 beoordelingen
datum score
Sjef en Henny
Beoordeeld op: 22/04/2019
Sjef en Henny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het restaurantbezoek was erg gezellig en heerli...

Het restaurantbezoek was erg gezellig en heerlijk eten. Ook het personeel was erg vriendelijk.

Vicky
Beoordeeld op: 22/04/2019
Vicky beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker gegeten. Vriendelijke bediening...

Heel lekker gegeten. Vriendelijke bediening . Gezellig kader om te tafelen .

Walter
Beoordeeld op: 21/04/2019
Walter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals steeds ... Top ......

Zoals steeds ... Top ...

Jos
Beoordeeld op: 20/04/2019
Jos beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Weer alles dik in orde! Lekker eten en vriendel...

Weer alles dik in orde! Lekker eten en vriendelijke bediening!

Martijn d.
Beoordeeld op: 20/04/2019
Martijn d. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekker gegeten en vriendelijke ober, die wel...

Lekker gegeten en vriendelijke ober, die wel in is voor een klein grapje. Maakt het wel extra leuk. Ook even dat extra advies qua bier voor mij als speciaalbier liefhebber scoor je dan zowiezo al punten. Gewoon goed en lekker.

Lisette
Beoordeeld op: 18/04/2019
Lisette beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Lekker eten en attente bediening!...

Lekker eten en attente bediening!

Van der Jonckheyd
Beoordeeld op: 15/04/2019
Van der Jonckheyd beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Prima service. Goede kwaliteit prijs/ menu...

Prima service. Goede kwaliteit prijs/ menu

[anonymous]
Beoordeeld op: 15/04/2019
[anonymous] beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

goede service en het eten pas erg lekker,we...

goede service en het eten pas erg lekker,we komen hier al jaren,we kijken uit naar de verbouwing zal wel erg mooi worden,graag tot de volgende keer

Roger
Beoordeeld op: 14/04/2019
Roger beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Eten was zoals gewoonlijk lekker. Een negatief...

Eten was zoals gewoonlijk lekker. Een negatief puntje misschien was dat de wijn niet in de normale glazen was en dat drinkt niet echt goed

Marleen
Beoordeeld op: 10/04/2019
Marleen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Iedereen super vriendelijk! Kelners zijn echt...

Iedereen super vriendelijk! Kelners zijn echt sympathieke mensen! We voelen ons onmiddellijk welkom! Gezellige ongedwongen sfeer. Lekkere garnaalkroketjes. De gegrilde kipfilet was ook super. Goede grillsmaak, niet droog: gewoon perfect! We komen zeker nog veel terug :-)

datum score