Beoordelingen van Hotel Van Der Valk Dennenhof

318 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.9
318 beoordelingen
datum score
Jos
Beoordeeld op: 23/03/2019
Jos beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Gaan er regelmatig en vinden het er goed! Lekke...

Gaan er regelmatig en vinden het er goed! Lekker eten en aangename sfeer en vlotte vriendelijke bediening!

[anonymous]
Beoordeeld op: 20/03/2019
[anonymous] beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heerlijke gerechten en goede service....

Heerlijke gerechten en goede service.

Ludo V.
Beoordeeld op: 20/03/2019
Ludo V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijk personeel. Het eten was fijn...

Zeer vriendelijk personeel. Het eten was fijn verzorgd en een zeer snelle bediening. Het was echt TOP voor ons

francois
Beoordeeld op: 17/03/2019
francois beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten, alleen jammer van de DRIE HONDE...

Lekker gegeten, alleen jammer van de DRIE HONDEN : honden horen o.i. niet in een restaurant.

François
Beoordeeld op: 17/03/2019
François beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was tiptop in orde ....

Het was tiptop in orde .

Karel
Beoordeeld op: 11/03/2019
Karel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Mooie maar niet overladen menukaart. Vriendelij...

Mooie maar niet overladen menukaart. Vriendelijke bediening. De wensen van de klanten worden zonder capsones ingewilligd.

Donald
Beoordeeld op: 11/03/2019
Donald beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij hadden de maandmenu besteld die was goed....

Wij hadden de maandmenu besteld die was goed. Niks op aan te merken. Wij vroegen voor tijd tussen de gerechten en dat werd ook goed rekening mee gehouden. En een lekker wijntje erbij moet dat niet meer zijn .

Sabina
Beoordeeld op: 10/03/2019
Sabina beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals altijd waren de gerechten top , alles...

Zoals altijd waren de gerechten top , alles even lekker en verzorgd , het personeel steeds vriendelijk en niks is teveel , wij zijn regelmatige gasten en komen er graag , Mvg Sabina loos

Jan v.
Beoordeeld op: 09/03/2019
Jan v. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

De bediening was voortreffelijk en zo ook...

De bediening was voortreffelijk en zo ook de entourage en het eten.

Greet en Jacques
Beoordeeld op: 06/03/2019
Greet en Jacques beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Zoals steeds, een vriendelijk onthaal, een...

Zoals steeds, een vriendelijk onthaal, een uitermate verzorgde lunch met een aangename bediening. Steeds voor herhaling vatbaar. Kenmerkend is dat je er op elk moment van de dag terecht kan voor een maaltijd en je er meteen erg thuis voelt.

datum score