Beoordelingen van Laiterieke

33 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
7.9
33 beoordelingen
datum score
Kris
Beoordeeld op: 20/01/2020
Kris beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Zeer lekker eten, goede bediening en de kindere...

Zeer lekker eten, goede bediening en de kinderen hebben zich geweldig geamuseerd.

Verstraete
Beoordeeld op: 19/01/2020
Verstraete beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Familiemenu genomen en prijs-kwaliteit was...

Familiemenu genomen en prijs-kwaliteit was het zeker OK. Lichten in aanbouw moeten bijgesteld worden zodat ze niet in je gezicht schijnen

Anja
Beoordeeld op: 26/12/2019
Anja beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

We hebben heel lekker gegeten voor een zeer...

We hebben heel lekker gegeten voor een zeer scherpe prijs. De bediening was vriendelijk. Wij komen hier toch al enkele jaren met Kerst en het is steeds weer prima verzorgd!

Sorgeloos
Beoordeeld op: 16/12/2019
Sorgeloos beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Vriendelijke en vlotte bediening, leuke sfeer...

Vriendelijke en vlotte bediening, leuke sfeer en lekker eten.

PATRICK
Beoordeeld op: 15/12/2019
PATRICK beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het was lekker en een goede bediening...

Het was lekker en een goede bediening

Roberto
Beoordeeld op: 08/12/2019
Roberto beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten voor correcte prijs (familiemenu)...

Lekker eten voor correcte prijs (familiemenu)

Elsie
Beoordeeld op: 29/11/2019
Elsie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Was heel koud in de zaal, de spruitjes waren...

Was heel koud in de zaal, de spruitjes waren heel hard, maar voor de rest was het oké, alsook een vriendelijke bediening!

Albert
Beoordeeld op: 23/11/2019
Albert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

alles ok...

alles ok

Karel
Beoordeeld op: 12/11/2019
Karel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

vraag om eerst de kinderen te bedienen is niet...

vraag om eerst de kinderen te bedienen is niet gelukt... voor mijn honger waren de porties te groot... de bediening was UITSTEKEND, het onthaal kindvriendelijk, waarvoor dank.

David
Beoordeeld op: 28/10/2019
David beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

De wildsuggesties waren heerlijk en de porties...

De wildsuggesties waren heerlijk en de porties rijkelijk!

datum score