Beoordelingen van Manus Bis

294 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.5
294 beoordelingen
datum score
Mario
Beoordeeld op: 30/03/2018
Mario beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Gastronomie

bediening was top, alsook het buffet was mooi...

bediening was top, alsook het buffet was mooi verzorgd. zeker voor herhaling vatbaar. wij raden andere aan om dit zeker te doen.

Jasmine
Beoordeeld op: 29/03/2018
Jasmine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Gezellig kader en erg vriendelijke bediening....

Gezellig kader en erg vriendelijke bediening. Alles aanwezig op het ontbijtbuffet en kraakvers. Ik mis alleen warme chocolademelk als extraatje, maar dat is persoonlijk.

Yves
Beoordeeld op: 25/03/2018
Yves beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel tevreden, we komen zeker terug!...

Heel tevreden, we komen zeker terug!

Anke
Beoordeeld op: 24/03/2018
Anke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zeer vriendelijke bediening, buffet à volenté,...

Zeer vriendelijke bediening, buffet à volenté, warme dranken en vers sinaasappelsap inbegrepen (wat dan weer de wat duurdere prijs goed maakt)

Anissa
Beoordeeld op: 22/03/2018
Anissa beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Aandacht voor de klant, een vriendelijk en...

Aandacht voor de klant, een vriendelijk en fijn team en super verse producten.

Ingrid
Beoordeeld op: 22/03/2018
Ingrid beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer aangenaam kader, tikkeltje apart ... Net...

Zeer aangenaam kader, tikkeltje apart ... Net iets anders ! Super lekker en gezellig !!!!

Manu
Beoordeeld op: 21/03/2018
Manu beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Perfecte kwaliteit...

Perfecte kwaliteit

Kitty
Beoordeeld op: 19/03/2018
Kitty beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Wij komen vaak lunchen, en iedere keer opnieuw...

Wij komen vaak lunchen, en iedere keer opnieuw is alles tip top in orde. Een aanrader

Sarah
Beoordeeld op: 17/03/2018
Sarah beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Het is heel aangenaam dat er een ruim aanbod...

Het is heel aangenaam dat er een ruim aanbod aan verschillende lekkernijen zijn bij het ontbijtbuffet. Tijdens ons bezoek hing er een ontspannen sfeer, geen rush. Er mag ook zeker gezegd worden dat het personeel op een heel ontspannen en vriendelijke manier zorgde voor een persoonlijke bediening. Op tijd en stond werd er gevraagd of alles naar wens was. Het is zeker een aanrader om te komen ontbijten bij Manus.

datum score