Beoordelingen van Lucky Star

320 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.0
320 beoordelingen
datum score
Luc
Beoordeeld op: 08/12/2017
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lang wachten tussen de gerechten. Een bepaald...

Lang wachten tussen de gerechten. Een bepaald gerecht dat niet meekwam met de andere gerechten en het ongelooflijk zwakke excuus (uitvlucht) van de ober over het waarom. Geef eerlijk toe dat het een vergeten zaak was en dit wordt aanvaard.

Wen
Beoordeeld op: 28/04/2019
Wen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Zeer onpersoonlijk personeel....

Zeer onpersoonlijk personeel.

Robert
Beoordeeld op: 11/02/2018
Robert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten en vriendelijke bediening, dicht...

Lekker eten en vriendelijke bediening, dicht bij huis

Michiel
Beoordeeld op: 13/07/2017
Michiel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

De kwaliteit van het eten was goed, de porties...

De kwaliteit van het eten was goed, de porties helaas aan de te kleine kant. Met 2 volwassenen en 2 kinderen was het net niet genoeg en we hadden een tafel voor 4 personen besteld. De tafel voor 4 is eigenlijk een tafel voor 2,5-3 personen.

Leo
Beoordeeld op: 06/02/2017
Leo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Gerechten waren lekker. Porties iets te klein....

Gerechten waren lekker. Porties iets te klein.

Hugo
Beoordeeld op: 31/05/2019
Hugo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten. Soms wel lang wachten voordat...

Lekker gegeten. Soms wel lang wachten voordat er iemand van de obers kwam. Vriendelijke bediening.

wilfried
Beoordeeld op: 25/02/2017
wilfried beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij kozen voor het Canton menu maar hadden...

Wij kozen voor het Canton menu maar hadden ipv ribbetjes graag kip , dit bleek onmogelijk te zijn, iets soepeler houding had veel aangenamer geweest. Wij hebben dan het menu van 25 euro genomen, de ingrediënten zijn vers dus positief maar de smaak is te neutraal , te veel peper en te weinig smaakvariatie, ook niet zout genoeg u moet niet bang zijn meer echt Chinees te koken, in China hebben wij veel origineler gegeten, dat maakt het pas echt lekker, Durf dit hier ook eens te doen.

Nancy
Beoordeeld op: 07/03/2020
Nancy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

lekker eten, spijtig dat het vooruit moest...

lekker eten, spijtig dat het vooruit moest gaan. en dat we letterlijk buiten werden gekeken, was echter nog maar 22u maar men wou sluiten

Willy
Beoordeeld op: 31/01/2020
Willy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

Lekker gegeten, vriendelijke bediening. Wat...

Lekker gegeten, vriendelijke bediening. Wat rumoerig door grote tafel

robert
Beoordeeld op: 09/11/2019
robert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

prijs/kwaliteit...

prijs/kwaliteit

datum score