Beoordelingen van De Kluis

194 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.6
194 beoordelingen
datum score
Peter
Beoordeeld op: 17/09/2019
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie

Het is een mooi restaurant met zeer vriendelijk...

Het is een mooi restaurant met zeer vriendelijk personeel. Het eten is kwaliteitsvol en zeer lekker.

annick
Beoordeeld op: 19/08/2019
annick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

mega lekkere mosseltjes gegeten, super bedienin...

mega lekkere mosseltjes gegeten, super bediening, aanrader eerste klas:

Ronny
Beoordeeld op: 16/08/2019
Ronny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals altijd uitstekend, lekker eten ,goede...

Zoals altijd uitstekend, lekker eten ,goede en leuke bediening ,gezellige sfeer gewoon een topper

Wim
Beoordeeld op: 11/08/2019
Wim beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellig, vriendelijke bediening en het eten...

Gezellig, vriendelijke bediening en het eten was prima

Dominique
Beoordeeld op: 09/08/2019
Dominique beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, gezellige sfeer en uitstekend...

Lekker eten, gezellige sfeer en uitstekend personeel.

Joseph
Beoordeeld op: 09/08/2019
Joseph beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles was goed bereid en warm, één minpuntje...

Alles was goed bereid en warm, één minpuntje waar je op moet letten, ik vond de kirr niet fris genoeg.

Femke
Beoordeeld op: 02/08/2019
Femke beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel klantvriendelijk, geen lange wachttijden,...

Heel klantvriendelijk, geen lange wachttijden, super bediening

SIMONNE
Beoordeeld op: 20/07/2019
SIMONNE beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

LEKKER EN VRIENDELIJK!...

LEKKER EN VRIENDELIJK!

Kevin
Beoordeeld op: 14/07/2019
Kevin beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte en beleefde bediening. Het eten was...

Vlotte en beleefde bediening. Het eten was zeer lekker en perfect naar onze wens klaargemaakt.

Sonja
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Lazy Monday
Beoordeeld op: 03/07/2019
Sonja beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, gezellig terras en vriendelijke...

Lekker eten, gezellig terras en vriendelijke bediening.

datum score