Beoordelingen van 't Klein Zoersel

737 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.0
737 beoordelingen
datum score
Paula
Beoordeeld op: 15/02/2020
Paula beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Het eten was zeer lekker en de bediening heel...

Het eten was zeer lekker en de bediening heel vriendelijk , spijtig dat er maar voor één persoon calvados van 12 jaar was. Verder alles prima in orde.

Caroline
Beoordeeld op: 15/02/2020
Caroline beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was lekker , het personeel was allemaal...

Het was lekker , het personeel was allemaal even vriendelijk. We zijn al een paar keer geweest en we blijven komen

Linda
Beoordeeld op: 15/02/2020
Linda beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Onze gerechten waren heerlijk klaargemaakt,...

Onze gerechten waren heerlijk klaargemaakt, lekkere wijn en heel smakelijke rijstpap die nog warm was .

Wim
Beoordeeld op: 15/02/2020

Gezellige avond. Lekker eten en mooi interieur....

Gezellige avond. Lekker eten en mooi interieur. Vlotte bediening.

Francis
Beoordeeld op: 15/02/2020
Francis beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Aangenaam interieur, vlotte vriendelijke bedien...

Aangenaam interieur, vlotte vriendelijke bediening ondanks een volle bezetting en uitzonderlijke kwaliteit.

Rick
Beoordeeld op: 14/02/2020
Rick beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was uitmuntend, evenals de service....

Het eten was uitmuntend, evenals de service. Veelal ongekend.

Lief
Beoordeeld op: 12/02/2020
Lief beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Mooi interieur Lekker eten Vriendelijke bedieni...

Mooi interieur Lekker eten Vriendelijke bediening

Salina
Beoordeeld op: 12/02/2020
Salina beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer aangename service! Super lekker eten en...

Zeer aangename service! Super lekker eten en een gezellige aankleding. Prijs/kwaliteit zeer correct!

HANS
Beoordeeld op: 11/02/2020
HANS beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Het was heel lekker. Ik had een vispannetje...

Het was heel lekker. Ik had een vispannetje genomen, je proefde dat het heel vers was, ook de saus erbij was super lekker. Ze zijn er super vriendelijk. Er komt heel veel volk, dus best reserveren.

Maurice
Beoordeeld op: 11/02/2020
Maurice beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten en vriendelijke service...

Lekker eten en vriendelijke service

datum score