Beoordelingen van 't Klein Zoersel

320 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.9
320 beoordelingen
datum score
Noël
Beoordeeld op: 20/04/2019
Noël beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Gezellig restaurant waar het goed en lekker...

Gezellig restaurant waar het goed en lekker eten is Excellente bediening waardoor de avond uitermate fijn is verlopen Dank "we ll be back"

Stany
Beoordeeld op: 16/04/2019
Stany beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten maar niet gezellig wegens slechte...

Lekker eten maar niet gezellig wegens slechte accoustiek

Merian H.
Beoordeeld op: 15/04/2019
Merian H. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

De bediening was zéér aangenaam. Klein nadeeltj...

De bediening was zéér aangenaam. Klein nadeeltje, je kan er niet meer rustig zitten en babbelen. Veel lawaai en zitten dicht op elkaar.

Honny V.
Beoordeeld op: 14/04/2019
Honny V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Het was wel erg druk maar het eten was lekker...

Het was wel erg druk maar het eten was lekker en de bediening was vriendelijk, een parkeerplaats zoeken was wel niet evident.

Yseboot A.
Beoordeeld op: 14/04/2019
Yseboot A. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Echt sfeer, lekker eten...

Echt sfeer, lekker eten

François S.
Beoordeeld op: 13/04/2019
François S. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Sfeer, voedsel en ambiance was allemaal erg ok...

Sfeer, voedsel en ambiance was allemaal erg ok

Katrien
Beoordeeld op: 12/04/2019
Katrien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Gastronomie

Correcte service. Lekker eten. Akoestiek niet...

Correcte service. Lekker eten. Akoestiek niet optimaal.

Niki
Beoordeeld op: 10/04/2019
Niki beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel lekker, vriendelijke bediening, prijs/qual...

Heel lekker, vriendelijke bediening, prijs/qualiteit zeer goed! Heel gezellig! We komen zeker terug!

Vicky
Beoordeeld op: 10/04/2019
Vicky beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Prachtige zaak, hedendaagse inrichting en mooi...

Prachtige zaak, hedendaagse inrichting en mooi gelegen in het groen. Eten is lekker en verzorgd, bediening zeer vriendelijk. Zeker aan te bevelen.

datum score