We hebben nog geen foto's van dit restaurant
Een foto toevoegen
placeholder
Budget
€€
Sluitingsdagen
Zondag
Contact
Toon telefoonnummer Email
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.6 Gebaseerd op 10 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
10 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Kris
Beoordeeld op: onbekend

Bedriegerij!

Wij wilden met 4 gaan eten en hadden de week tevoren de kaart buiten aan de deur bekeken: de prijzen leken ons heel redelijk, dus gereserveerd voor een week later. Groot was onze verbazing dan ook toen we de kaart binnen te zien kregen: niks meer te zien van die redelijke prijzen buiten aan de deur (bv. een entrecote aan 36 euro, daar haalt men ongetwijfeld een meer dan mooie winstmarge op!), maar enkel erg dure gerechten. Meer dan de helft van de kaart buiten was dus binnen gewoonweg niet verkrijgbaar, enkel de dure gerechten waren er wel. De kaart buiten aan de voordeur vermeldt dus andere prijzen dan deze op de menukaart binnen (u raadt het al: de prijzen buiten zijn goedkoper dan binnen, bv een tonijnsteak met sesam staat op de kaart buiten vermeld aan 25,5 euro, terwijl op de menukaart binnen (en op de rekening) 29 euro vermeld staat). Dit is bedriegerij, en is een inbreuk op de geldende wetgeving. Volgens de serveuse was de kaart buiten tijdelijk niet van toepassing wegens de kerstperiode. Als we er dan tot 2 maal toe een opmerking over geven, dan blijkt men dat zelfs nog normaal te vinden ook! Geen enkele tegemoetkoming, geen enkel excuus. Enfin, in 1 woord BEDRIEGERIJ! En P.S. de tonijn was naar mijn smaak veel te hard gebakken, het geld niet waard.

birgit
Beoordeeld op: onbekend

Het beste restaurant van Keerbergen en omstreke...

Het beste restaurant van Keerbergen en omstreken

Ben
Beoordeeld op: onbekend

Prima restaurant. Gezellige sfeer , vlotte...

Prima restaurant. Gezellige sfeer , vlotte en vriendelijke bediening maar daarenboven schitterende gerechten . Nu nog een beetje meer inspiratie op de toch wat te klassieke wijnkaart en dit is een echt topadres. AANRADER

Marjolein
Beoordeeld op: onbekend

Heerlijke keuken, verfijnde service. De beschei...

Heerlijke keuken, verfijnde service. De bescheiden grootte van het restaurant zorgt voor een gezellige atmosfeer en georganiseerde bediening. 1 van mijn favoriete adressen in Keerbergen en omstreken!

thérèse
Beoordeeld op: onbekend

Tijd om nog eens iets over de zio te noteren!...

Tijd om nog eens iets over de zio te noteren! Nog steeds onze topfavoriet in keerbergen en omstreken. We blijven zoeken naar negatieve elementen, maar vinden ze niet. Lekker, fijn,vernieuwend,speciaal...dat alles met een aangename bediening.Wat kan je nog meer wensen voor een avondje uit? Blijft een aanrader.

birgit
Beoordeeld op: onbekend

het beste restaurant van Keerbergen...

het beste restaurant van Keerbergen

Tom
Beoordeeld op: onbekend

mooie moderne zaak, gezellige sfeer, fijne...

mooie moderne zaak, gezellige sfeer, fijne verse gerechten, lekkere suggesties, maar volgens onze ervaring toch wat aan de duurdere kant voor een zaak type brasserie, telkens al zeer lekker gegeten en een mooie presentatie op het bord voorgeschoteld gekregen.

thérèse
Beoordeeld op: onbekend

wij zijn regelmatige bezoekers en geraken niet...

wij zijn regelmatige bezoekers en geraken niet uitgekeken op de verrassende keuken! een topper in de streek. een aanrader voor wie graag , fijn en lekker eet.

VERHAEGHE
Beoordeeld op: onbekend

Met onze tafel van zes personen hebben we heerl...

Met onze tafel van zes personen hebben we heerlijk getafeld van apertief tot dessert. Elk van ons had zowel voor voorgerecht en hoofdgerecht een verschillend gerecht genomen, en allen werden ze naar mijn gevoel perfect getimed aan tafel gebracht zonder te beknotten op de porties. Naar onze bescheiden culinaire kennis is dit wel een topper met correcte prijzen.

thérèse
Beoordeeld op: onbekend

Verrassende en lekkere keuken (suggesties )....

Verrassende en lekkere keuken (suggesties ). Ook de kaart biedt een goede keuze. Mooi ingericht. Goede verhouding prijs/kwaliteit. Een aanrader voor wie van fijn en lekker eten houdt.Het oog krijgt ook het nodige. Geen 10/10 enkel omdat perfect eigenlijk niet kan.Maar dichtbij....

Alle beoordelingen van dit restaurant