Beoordelingen van De Brasserie

35 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.2
35 beoordelingen
datum score
placeholder
Sven
Beoordeeld op: 03/03/2019
Sven beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Gastronomie

Gezellig en lekker eten

Schitterend restaurant met een uitgebreide kaart die regelmatig aangepast wordt. Ook de wijnen zijn van goeie kwaliteit. Vriendelijke bediening. Heel gezellig om met twee te gaan eten op een avondje uit.

placeholder
Nadine
Beoordeeld op: 27/12/2017
Nadine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede service. Geen lange wachttijden. Vriendel...

Goede service. Geen lange wachttijden. Vriendelijk. Prijs/kwaliteit ok.

Myriam
Beoordeeld op: 07/12/2017
Myriam beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Vriendelijke bediening. Tafel goed in het...

Vriendelijke bediening. Tafel goed in het oog gehouden voor eventuele bediening. Eten super lekker. We werden ook geïnformeerd over de duur van het voorgerecht tijdens het aperitief. Dat heb ik geapprecieerd. Tafelwijn was heel lekker. Qua eten en drinken was ik in de wolken. Ik zou zeggen doe zo voort. Myriam,

Luc
Beoordeeld op: 17/10/2017
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Kwaliteit sfeer en vriendelijk bediening...

Kwaliteit sfeer en vriendelijk bediening

veerle
Beoordeeld op: 01/03/2017
veerle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles dagvers,zeer lekker gegeten vriendelijk...

Alles dagvers,zeer lekker gegeten vriendelijk personeel een echte aanrader.

Alfons
Beoordeeld op: 07/02/2017
Alfons beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Te veel lawaai Het hoofdgerecht was niet goed...

Te veel lawaai Het hoofdgerecht was niet goed gebakken Wijn en bediening OK

Nicole
Beoordeeld op: 04/02/2017
Nicole beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Het was heel lekker...

Het was heel lekker

Brenda
Beoordeeld op: 04/01/2017

Altijd super lekker Altijd super vriendelijk...

Altijd super lekker Altijd super vriendelijk

Nadine
Beoordeeld op: onbekend

Heel tevreden over het restaurantbezoek. Geboe...

Heel tevreden over het restaurantbezoek. Geboekt naar aanleiding van sodexo lunch days. Grote teleurstelling toen bleek dat De Brasserie hier NIET aan deelneemt (ondanks de vermelding op de site van sodexo lunch days)

datum score