Beoordelingen van Hof Van Craynbergh

4 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.8
4 beoordelingen
datum score
Danny
Beoordeeld op: onbekend

heerlijke culinaire belevenis

Zeer tof familie kader. We hadden een tafeltje in de orangerie. Voldoende parking, rustig, vriendelijke bediening en we hebben zeer lekker gegeten. Een aanrader. Probeer zeker de gin tonics. Het totaal concept is een leuke ervaring en zeker aan te bevelen.

Ben
Beoordeeld op: onbekend

Persoonlijk vond ik het voor hun grote (infrast...

Persoonlijk vond ik het voor hun grote (infrastructuur)verandering veel aangenamer om te vertoeven. Het eten is nog altijd subliem.

martine
Beoordeeld op: onbekend

mooie zaak, zeer gezellig, zeker nu met de...

mooie zaak, zeer gezellig, zeker nu met de nieuwe orangerie, je zit letterlijk hoog in en tussen de bomen van keerbergen, vriendelijk onthaal, fijne en verse gastronomische keuken, lunchmenu ook zeer aan te bevelen, wij komen er graag...

jennifer
Beoordeeld op: onbekend

We've been here three times and have not been...

We've been here three times and have not been disappointed. The atmosphere is lovely, service is fine, menu and wine list are top rate, albeit the menu is a bit less adventurous than I might like. The Hof isn't inexpensive but it's good value for money.

datum score