Beoordelingen van 't Kasteel

94 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
94 beoordelingen
datum score
Christiane
Beoordeeld op: 20/05/2019
Christiane beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

vriendelijke bediening en het eten was zeer...

vriendelijke bediening en het eten was zeer lekker.Kom er graag terug.

Roger
Beoordeeld op: 19/05/2019
Roger beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker eten en vriendelijke bediening...

Heel lekker eten en vriendelijke bediening

Danny
Beoordeeld op: 15/05/2019
Danny beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Faire prijs voor de kwaliteit van het eten....

Faire prijs voor de kwaliteit van het eten. Goede bediening.

Anna
Beoordeeld op: 13/05/2019
Anna beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was supperlekker en heel vriendelijke...

Het eten was supperlekker en heel vriendelijke bediening!

Katleen
Beoordeeld op: 13/05/2019
Katleen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker eten, goede service...

lekker eten, goede service

Marina
Beoordeeld op: 05/05/2019
Marina beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezien we baby , kinderwagen , bij hadden ,kreg...

Gezien we baby , kinderwagen , bij hadden ,kregen we een ruime rustige plaats . Top ! Zo hadden de overige gasten geen last van ons . Bediening zeer professioneel met een glimlach . Eten prima .

Dominique
Beoordeeld op: 04/05/2019
Dominique beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Zeer vriendelijke mensen en heel lekker eten...

Zeer vriendelijke mensen en heel lekker eten ! Doe zo voort !

Wally
Beoordeeld op: 29/04/2019
Wally beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Alles was lekker, al had de spijzen iets warmer...

Alles was lekker, al had de spijzen iets warmer mogen zijn.

Marc
Beoordeeld op: 29/04/2019
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke service en lekker eten...

Vriendelijke service en lekker eten

Anita
Beoordeeld op: 28/04/2019
Anita beveelt dit restaurant aan voor: Kinderen

Heel kindvriendelijk restaurant, vriendelijke...

Heel kindvriendelijk restaurant, vriendelijke bediening en heel lekker eten. Wij en de kinderen hadden een heel gezellige avond!

datum score