Beoordelingen van Jan De Volksschilder

10 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.2
10 beoordelingen
datum score
placeholder
Shana
Beoordeeld op: onbekend
Shana beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen

tip top

Nergens kan je betere ribbetjes eten en ook het vispannetje is om je vingers bij af te likken! Vlotte en vriendelijke bediening. Ook leuk terras voor in de zomer. Wel tijdig reserveren !

angele
Beoordeeld op: onbekend

zeer lekker eten wij komen zeker terug,zeer...

zeer lekker eten wij komen zeker terug,zeer vlotte bediening, vriendelijk personeel,een ding was minder als hoofdgerecht had ik vispannetje genomen en dat mocht wel warmer maar ik heb dat ook gemeld maar voor de rest was het zeer lekker!

Paul
Beoordeeld op: onbekend

Gezellig restaurantje in de Keerbergse bossen. ...

Gezellig restaurantje in de Keerbergse bossen. Uitgebreide kaart, en de ribbetjes zijn héérlijk... Wel reserveren, hat kan er erg druk zijn. Om regelmatig terug naar toe te gaan.

Chris
Beoordeeld op: onbekend

Onlangs nog eens terug geweest na jaaaaren,...

Onlangs nog eens terug geweest na jaaaaren, en... nog niets verandered, in de positieve zin. Nog steeds lekker eten, grote porties, snelle en vriendelijkebediening. Zonder reservatie kom je er wel niet binnen.

jennifer
Beoordeeld op: onbekend

I wasn't highly impressed by this restaurant...

I wasn't highly impressed by this restaurant though everyone I know raves about it. Maybe it's because it's very meat-oriented (particularly exotic meats such as kangaroo and antelope) and I don't eat meat. The portions are large and the atmosphere is nice, but I just didn't find that the food itself was special.

michel
Beoordeeld op: onbekend

un des meilleurs restos du coin au rapport...

un des meilleurs restos du coin au rapport qualité/prix. Cuisine comme chez soi sans chichis et service sympa. un peu petit et sans réservation, il faut l'oublier!

Kurt
Beoordeeld op: onbekend

Ideaal om eens echt goed mosselen of echte...

Ideaal om eens echt goed mosselen of echte goede ribben te gaan eten. Nergens anders heb ik er betere gegeten. Ideaal na een dagje fietsen of wandelen! Service is tip top en de sfeer ook. Er is een ruime parking. Aan te raden om op tijd te reserveren

veerle
Beoordeeld op: onbekend

Gewoon niets op aan te merken. De prijs die...

Gewoon niets op aan te merken. De prijs die je betaalt staat garant voor een avond lekker smullen van de ribbetjes en van een lekkere soep. Ideaal na een dagje fietsen of wandelen! De ribbetjes zijn er met verschillende smaken: pikant, mexicaans... Service is tip top en de sfeer idem dito!

Regina
Beoordeeld op: onbekend

Zeer goeie prijs kwaliteitsverhouding en zeer...

Zeer goeie prijs kwaliteitsverhouding en zeer snelle bediening. Aangenaam kader.

Annick
Beoordeeld op: onbekend

Heel lekker. Veel keuze. Vriendelijke bediening...

Heel lekker. Veel keuze. Vriendelijke bediening. Schappelijke prijs. Een restaurant waar we met veel plezier terugkeren. En het is er heel gezellig!

datum score