Beoordelingen van Restaurant Pizzaria Da Leonardo

44 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.6
44 beoordelingen
datum score
Ingo C.
Beoordeeld op: 03/05/2019
Ingo C. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke en correcte bediening De pizza...

Vriendelijke en correcte bediening De pizza calzone was zoals altijd weer voortreffelijk en de accomidatie in orde

Nathalie
Beoordeeld op: 27/01/2019
Nathalie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was zeer lekker, alleen spijtig dat...

Het eten was zeer lekker, alleen spijtig dat we heel lang hebben moeten wachten op ons eten. En dat je het personeel zag en hoorde ruzie maken met elkaar.

johan
Beoordeeld op: 23/12/2018
johan beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Altijd top gerechten probeer de kalfslap een...

Altijd top gerechten probeer de kalfslap een keer......als je hem opkrijgt

Luc
Beoordeeld op: 25/11/2018
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten is er lekker, genoeg en geen enkel...

Het eten is er lekker, genoeg en geen enkel probleem om overschot in te pakken en mee te nemen.

johan
Beoordeeld op: 25/11/2018
johan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

eenvoudig maar zeer lekkere keuken, echte itali...

eenvoudig maar zeer lekkere keuken, echte italiaanse sfeer

Raph
Beoordeeld op: 22/11/2018
Raph beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten, vlotte bediening....

Lekker gegeten, vlotte bediening.

Jean Francois
Beoordeeld op: 11/10/2018
Jean Francois beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel tevreden, zoals altijd, Mr. Gorgonzola...

Heel tevreden, zoals altijd, Mr. Gorgonzola

Johan v.
Beoordeeld op: 08/10/2018
Johan v. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Authentieke lekkere pizza's, lekkere prosecco...

Authentieke lekkere pizza's, lekkere prosecco & huiswijn geen gezwam in de bediening , leuk interieur en eerlijke prijzen

Silvia
Beoordeeld op: 16/09/2018
Silvia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Geweldig eten en geweldige mensen. Gezellig...

Geweldig eten en geweldige mensen. Gezellig

Dennis F.
Beoordeeld op: 22/08/2018
Dennis F. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heerlijke Italiaanse gerechten, mooie ambiance...

Heerlijke Italiaanse gerechten, mooie ambiance in restaurantzaal achter bij de tuin. Lekker koel dmv airco. Vriendelijke bediening

datum score