Keuken
Budget
€€
Sluitingsdagen
Zondag, Maandag
Contact
Toon telefoonnummer Email
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
7.6 Gebaseerd op 7 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
7 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
God
Beoordeeld op: onbekend

De Italiaan van de streek. Eerlijke keuken...

De Italiaan van de streek. Eerlijke keuken in een trendy interieur. Honden niet toegelaten!

greet
Beoordeeld op: onbekend

al verscheidene keren geweest. de pizza's en...

al verscheidene keren geweest. de pizza's en bruschetta's zijn er overheerlijk. de andere maaltijden halen niet altijd dezelfde kwaliteit. een aanrader voor een eenvoudige hap! grote porties

Roger
Beoordeeld op: onbekend

Dit restaurant begint de jongste tijd een beetj...

Dit restaurant begint de jongste tijd een beetje het slachtoffer van zijn eigen succes te worden. Het eten is er nog steeds lekker, maar ondanks de toegenomen drukte wordt de bediening in de zaal nog steeds gedaan door twee personen. Dat leidt tot een druk over en weer gedraaf en het regelmatig vergeten van een aantal zaken. Vroeger gingen we er om wat bij te komen na een drukke werkdag, maar er tot rust komen zit er nu niet meer in.

marlène
Beoordeeld op: onbekend

heel lekker en verzorgd , ook de aperitief...

heel lekker en verzorgd , ook de aperitief hapjes werden erg gewaardeerd ,het interieur mocht wat meer warmte uitstralen

sofie
Beoordeeld op: onbekend

Het interieur is onlangs prachtig aangepast,...

Het interieur is onlangs prachtig aangepast, in deze regio zijn tijd zelfs ver vooruit. De gerechten blijven even lekker als voordien. Sommige prijzen krijgen wel een beetje stadsallures... De uitbaters zorgen er persoonlijk voor dat alles in goede banen verloopt. Een tof team zorgt voor een prima bediening.

Roger
Beoordeeld op: onbekend

Sinds we in Hoegaarden komen wonen zijn is...

Sinds we in Hoegaarden komen wonen zijn is dit ons vaste restaurant geworden voor een hapje na een drukke werkdag. De gerechten op de vaste kaart hebben een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding, de suggesties daarentegen kunnen af en toe wat "overprijsd" zijn (vb. meer dan 20€ voor een struisvogelfilet). We hebben het bedienend personeel al wat zien veranderen, maar de jongste maanden is er een sterke ploeg aan het werk en is de service dik in orde.

Roger
Beoordeeld op: onbekend

Duidelijk "the place to be" in Hoegaarden....

Duidelijk "the place to be" in Hoegaarden. Het zit er dan ook meestal stampvol, zelfs op een doordeweekse dag. Keuken is Italiaans getint met suggesties die daar soms durven van afwijken. Prijs/kwaliteit en aanrader. Bediening is meestal, maar niet altijd, goed.

Alle beoordelingen van dit restaurant