We hebben nog geen foto's van dit restaurant
Een foto toevoegen
placeholder
Keuken
Budget
Sluitingsdagen
Maandag, Dinsdag
Contact
Toon telefoonnummer
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
7.1 Gebaseerd op 10 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
10 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Zjef
Beoordeeld op: 22/06/2019

Onbeschofte serveerster

Het eten was lekker, maar de bediening was zeer slecht. Eerst moesten we meer dan een half uur wachten omdat er 'zogezegd' geen tafel vrij was. Voor onze neus waren grotere tafels vrij (die zogezegd gereserveerd waren, maar wat duidelijk niet het geval was.) De mensen die na ons binnenkwamen met 2 personen meer konden daar onmiddelijk plaats nemen. Aangezien we er met onze neus opstonden konden we ook duidelijk horen dat deze mensen niet gereserveerd hadden. De manier hoe de serveerster ons behandelde was gewoon grof. Ook nadat we - aan de WC - eindelijk een plaats kregen was het steeds maar wachten. Het eten op zich was wel lekker en voldoende, maar de bediening (van slechts één serveerster) was echt een slecht.

Ruud
Beoordeeld op: onbekend

Middelmatige restaurantervaring

Vroeger vaak in El Pueblo gaan eten en steeds geweldig op alle vlakken. Nu is dit een beetje tegengevallen. Het aperitief (Exotique en Tequila Sunrise) was snel geserveerd en ruim voldoende. Voorgerecht ( Mexicaanse inktvisringen en zeevruchten in lookboter) vielen zwaar tegen. Saus van de inktvis was lekker maar koud. Zeevruchten waren lauw, geen look te proeven en lookboter was gewoon visnat. Hoofdgerecht was fajitas mixte met kip, biefstuk en scampi (slechts 2 scampi in pannetje): zeer lekker en zeker genoeg. Alleen kreeg je vroeger een korfje in taco met sla en sausjes. Nu was dit een handvol sla met beetje zure room op het bord. We hebben uiteindelijk een korfje gevraagd maar hier €6 voor betaald. Als dessert Mexicaanse rijstpap die vrij lekker was. Dit alles nog met een flesje witte wijn voor een prijs van €111 is volgens ons veel te duur! Bovendien was 1 persoon van de bediening vrij onvriendelijk. Qua prijs-kwaliteit zéker niet meer wat het vroeger geweest is!

placeholder
Michel
Beoordeeld op: onbekend

We hebben hier weeral met zijn vieren goed...

We hebben hier weeral met zijn vieren goed gegeten ! Een pluim verdienen de heerlijke Combinacion Mixte de Mare alsook de Fajitas Special ( met kippereepjes ). Op de nieuwe menukaart staat ook nog steeds de Steak El Sombrero op die twee van mijn tafelgenoten echt lekker vonden.

placeholder
Michel
Beoordeeld op: onbekend

Populair geworden door de verjaardags-cadeau...

Populair geworden door de verjaardags-cadeau -bonnen ... Toch keren we er regelmatig naartoe omwille van de lekkereTex-Mex gerechten en het flesje Desperado en de Mezcal ( met wat geluk met het wormpje ! ) . De ovenwarme schotels met verschillende vissoorten en zeevruchten alsook de steak met cactusreepjes kunnen me het meest bekoren. Echt lekker in een mooi interieur, alleen loopt de bediening te dikwijls mank ( veertig minuten wachten tussen voor- en hoofdgerecht is geen uitzondering, extra frietjes moet je meestal drie keer vragen ... ).

Isabelle
Beoordeeld op: onbekend

Ik ben in de loop der jaren al heel vaak in...

Ik ben in de loop der jaren al heel vaak in El Pueblo gaan eten. Het eten was altijd echt van een superieure kwaliteit en dit werd echt door iedereen beaamd, dan is er eventjes een dipje geweest in de kwaliteit van het eten, maar ik moet zeggen dat in de laatste 4 maanden de kwaliteit er toch weer merkbaar op vooruit gegaan is. Mss was er een nieuwe kok of een nieuw management. In elk geval dit restaurant verdient zeker terug een positieve waardering en een bezoekje!

esteban
Beoordeeld op: onbekend

ben er op 28/02/07 gaan eten , het was supper,...

ben er op 28/02/07 gaan eten , het was supper, eten was er lekker en verzorgd ! de bediening was behulp -zaam ,leuke omgeving om een avond door te brengen. begrijp soms de mensen niet met hun opmerkingen , soms is het even wachten maar dat maakt het eten weer dan goed . dus ons zie je weer !!!! doe zo verder!!!!!!! wat sommige mensen ook zeggen , die weten ni beter

Jeroen
Beoordeeld op: onbekend

Wij moeten ons helaas aansluiten bij het vorige...

Wij moeten ons helaas aansluiten bij het vorige bericht. Het was niet overdreven druk, en hebben 1 uur op het voorgerecht moeten wachten. Nog eens bijna een uur voor het hoofdgerecht. Het eten was lekker van smaak, maar werd koud opgediend (koud vlees is niet zo een aanrader). De sfeer was echter zo als steeds perfect ! Even een vriendelijk woordje of enige uitleg van het bedienend personeel waarom we zo lang moesten wachten had al veel opgelost...

Roger
Beoordeeld op: onbekend

Dit restaurant is zeker niet slecht binnen...

Dit restaurant is zeker niet slecht binnen zijn genre. De porties zijn ruim, het vlees degelijk, de sausen lekker en de prijzen bescheiden. Enig nadeel bij ons laatste bezoek was dat we ruim een uur hebben moeten wachten op de hoofdschotel terwijl er op een weekdag zo vlak na nieuwjaar toch beduidend minder volk in de El Pueblo zat dan dit de rest van het jaar meestal het geval is.

Sofie
Beoordeeld op: onbekend

Fijne en gezellige zaak. De cocktails zijn...

Fijne en gezellige zaak. De cocktails zijn heerlijk. Parking is ruim voorzien. Je moet wel kunnen wachten want het is er meestal aanschuiven. Reserveren kan vanaf 8 personen. Van dezelfde eigenaars: Mexico in Hasselt - is volgens ons gezelliger omdat het kleiner is en het eten ligt qua keuze tussen El Pueblo en de Vera Cruz in. Vera Cruz in Leuven is ook goed maar volgens mij niet zo gezellig.

Alle beoordelingen van dit restaurant