Beoordelingen van Innesto

76 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.6
76 beoordelingen
datum score
LindaBams
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 24/06/2016
Lindabeveelt dit restaurant aan voor:

Top klasse !!!

Het Beste restaurant van heel Limburg Top!!! Dikke Proficiat !!!

placeholder
Jef en Tiny't Sijen Keunen
0 Favorieten
2 Beoordelingen
Beoordeeld op 23/03/2016
Jef en Tinybeveelt dit restaurant aan voor:

zeer lekkere gerechten

een leuke middag een mooie omgeving en zeer lekkere gerechten echt genieten was de boodschap

placeholder
JanBex
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 23/03/2016
Janbeveelt dit restaurant aan voor:

Lekker en mooi

Lekkere, originele gerechten, prachtig gepresenteerd in een mooie gezellige zaak met de verrassende, smakelijke wijnen. Het personeel deed op zich niets mis, en was zeker niet onvriendelijk, maar ik miste hartelijkheid en spontaniteit. Pas op het einde van de avond, toen het rustiger werd, werd het personeel ook rustiger. Verder was niet elk gerecht van dezelfde hoge kwaliteit. Zou ik normaal geen probleem vinden, maar voor die prijs wel. Voorgerechten en dessert waren top, hoofdgerecht was goed zonder meer en aperitieven waren maar Zozo. Wijnen waren fenomenaal en pasten bij de gerechten, vooral bij de voorgerechten. Al bij al was ik tevreden, maar miste dat beetje extra dat ik verwacht had bij een restaurant van die prijsklasse.

JohanBlom
0 Favorieten
3 Beoordelingen
Beoordeeld op 25/10/2015

alles in een mandje

De avond was weer top. Zeer goede en aangename bediening en een sublieme keuken. Groetjes aan de dame met het mandje en de ontembare chef.

placeholder
MichaelGoijen
0 Favorieten
2 Beoordelingen
Beoordeeld op 08/10/2015

Eten was perfect!...

Eten was perfect!

placeholder
SallyCruits
0 Favorieten
3 Beoordelingen
Beoordeeld op 07/10/2015

Heerlijk, vriendelijke bediening van de Juffrou...

Heerlijk, vriendelijke bediening van de Juffrouw.

placeholder
Marie-RoseTabruyn
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 29/06/2015
Marie-Rosebeveelt dit restaurant aan voor:

Tip top. Altijd een ontdekking....

Tip top. Altijd een ontdekking.

JohanBlom
0 Favorieten
3 Beoordelingen
Beoordeeld op 27/06/2015
Johanbeveelt dit restaurant aan voor:

Subliem

Telkens weer een ervaring. Uitstekende gastvrouw en een gedreven kok.

placeholder
SonjaPalmans
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 25/06/2015
Sonjabeveelt dit restaurant aan voor:

Aanrader!

Van begin tot einde was alles tip top in orde! Heel fijne gastvrouw! We hebben er van genoten en komen zeker nog eens terug...

DamieFrançois
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 30/03/2015
Damiebeveelt dit restaurant aan voor:

HEERLIJK SMULLEN GEBLAZEN - VOOR HERHALING VATBAAR

Na een vriendelijk (beetje stijf misschien) onthaal werden we naar onze tafel begeleid - fijn de stoelen bijgeschoven. Dit was het begin van een culinair feestje: van de aperitiefhapjes (ware kunststukjes)tot het dessert en de koffiehapjes. Het was een ontdekkingsreis van nieuwe smaken of combinaties. De gerechten waren mooi gepresenteerd maar toch met de nodige aandacht voor de ingrediënten. De moeite waard!!!

datum score