placeholder
Budget
€€
Sluitingsdagen
Open 7/7
Contact
Toon telefoonnummer
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
7.7 Gebaseerd op 6 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
6 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
an
Beoordeeld op: onbekend

zeer uitgebreide en lekkere keuken. Vlotte...

zeer uitgebreide en lekkere keuken. Vlotte bediening en zeker het kader is de moeite waard. ergens jammer dat er niet gereserveerd kan worden, maar op zich heeft ook dat weer zijn charme.

philippe
Beoordeeld op: onbekend

* MAALTIJD : zeer lekkere gerechten - steeds...

* MAALTIJD : zeer lekkere gerechten - steeds goed gevulde borden - * AMBIANCE : lose en gezellige sfeer - bediening is goed en vriendelijk - de inrichting is vanalles samengesmeten * OPMERKING : het niet echt goedkoop doch zeker zijn geld waard - niet mogelijk om te reserveren - de kans is groot dat je er een BV tegenkomt ( Lei Clijsters, Koen Wauters, ... )

Lucy
Beoordeeld op: onbekend

keitof-lekker-druk-mosselen...

keitof-lekker-druk-mosselen

carl
Beoordeeld op: onbekend

Deze eetgelegenheid kan je best vergelijken...

Deze eetgelegenheid kan je best vergelijken met een hippe taverne waarbij de nadruk om gezien te worden "ma tu vu?" Een gezellige drukke plaats voor het hypere volk van onze provincie. De kwaliteit is goed zonder meer, de bediening is eerder sober. Je kan er ook terecht voor kreeft en champagne. Mijn voorkeur ging uit naar een "filet pur" als hoofdgerecht en scampis met sint jacobs vruchten als voorgerecht. Samengevat is dit een gezellig plaats voor een avondje uit, in combinatie van lekker eten met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding . 75 € voor 2 personen drank inbegrepen.

Paul
Beoordeeld op: onbekend

Lekker eten en een vriendelijke bediening in...

Lekker eten en een vriendelijke bediening in een ontspannen sfeer. In de zomer is vooral het terras een plezier. Gastheer Johan komt ook steevast een praatje maken. Spijtig dat de niet-roker steevast naast een tafel komt te zitten waar wel gerookt kan worden. En aangezien de tafels redelijk kort op elkaar gepakt staan...

ronald
Beoordeeld op: onbekend

goede keuken. Je eet je rond en dik... zeer...

goede keuken. Je eet je rond en dik... zeer aangename bediening

Alle beoordelingen van dit restaurant