Beoordelingen van 't Russelt

222 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.7
222 beoordelingen
datum score
Jana
Beoordeeld op: 16/02/2020
Jana beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Super lekker...

Super lekker

Bart
Beoordeeld op: 15/02/2020
Bart beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Ben er al meerdere keren geweest. Top !...

Ben er al meerdere keren geweest. Top !

Petra
Beoordeeld op: 15/02/2020
Petra beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Elke keer weer heel lekker gegeten top Jarne...

Elke keer weer heel lekker gegeten top Jarne !!!

rudi
Beoordeeld op: 14/02/2020
rudi beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

heel lekker en verzorgd, fijne en vriendelijke...

heel lekker en verzorgd, fijne en vriendelijke bediening

Chloe
Beoordeeld op: 14/02/2020
Chloe beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer aangenaam! Alles ging vlotjes en tot nu...

Zeer aangenaam! Alles ging vlotjes en tot nu 1 van de beste plaatsen waar ik heb gegeten!

Ingrid V.
Beoordeeld op: 08/02/2020
Ingrid V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede ontvangst, vriendelijk personeel,gezellig...

Goede ontvangst, vriendelijk personeel,gezellige zaak,ook leuk dat er een live muzikant was en het voornaamste: zeer lekker eten

Vic
Beoordeeld op: 03/02/2020
Vic beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Mooie gezellige zaak. Ruime tafels . Vriendelij...

Mooie gezellige zaak. Ruime tafels . Vriendelijk personeel. Wel iets duurdere prijsklasse, vergeleken bij andere soortgelijke restaurants.

André
Beoordeeld op: 03/02/2020
André beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

ongekunsteld goed...

ongekunsteld goed

Hilde
Beoordeeld op: 03/02/2020
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker lekket top top merci...

lekker lekket top top merci

Lucia
Beoordeeld op: 31/01/2020
Lucia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening en lekker gegeten. Enkel...

Vriendelijke bediening en lekker gegeten. Enkel te warm door de vuurtjes aan het plafond.

datum score