Beoordelingen van 't Russelt

128 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.5
128 beoordelingen
datum score
Godelieve
Beoordeeld op: 17/09/2019
Godelieve beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

mooie omgeving, goede bediening en vooral lekke...

mooie omgeving, goede bediening en vooral lekker eten

Shana
Beoordeeld op: 10/09/2019
Shana beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Lekker eten, aangename bediening...

Lekker eten, aangename bediening

Rosette
Beoordeeld op: 09/09/2019
Rosette beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Mooi interieur, door de aankleding met planten...

Mooi interieur, door de aankleding met planten geen geluishinder van pratende mensen,zachte muziek. Natuurlijk niet vergeten, de super bediening en het lekkere eten. Ruime porties, super lekkere sauzen, mals vlees. Een aanrader! Proficiat Jarne en de rest van het team, we komen zeker terug! Vraagje : zijn jullie kerstdag geopend?

Bart
Beoordeeld op: 07/09/2019
Bart beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Mooie inrichting. Vriendelijk personeel. Alles...

Mooie inrichting. Vriendelijk personeel. Alles verloopt vlot. Prijs kwaliteit. Doe zo voort !

Vera
Beoordeeld op: 06/09/2019
Vera beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het is een heel leuk restaurant, een vriendelij...

Het is een heel leuk restaurant, een vriendelijke bediening, lekker eten! Voor herhaling vatbaar. Een heel mooi kader.

Heidi
Beoordeeld op: 06/09/2019
Heidi beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Aangenaam vertoeven. Een jonge ploeg die nog...

Aangenaam vertoeven. Een jonge ploeg die nog wat tijd vragen om een team te worden. Wij gaan zeker terug.

Pascal
Beoordeeld op: 03/09/2019

Prachtig ingerichte locatie met veel oog voor...

Prachtig ingerichte locatie met veel oog voor detail. Mooi verzorgde tafels. Kwaliteit op de borden, zéér lekker klaargemaakt en mooi gepresenteerd. Deze zaak verdient opgemerkt te worden door Gault&Millau en Michelin gids. Keep it going.

Ginny-Jim
Beoordeeld op: 03/09/2019
Ginny-Jim beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Heel lekker ge eten, gezellig! Komen zeker...

Heel lekker ge eten, gezellig! Komen zeker terug.

Jan
Beoordeeld op: 01/04/2019

Er was niemand! Het was gesloten ondanks reserv...

Er was niemand! Het was gesloten ondanks reservatie.

Mieke
Beoordeeld op: 30/03/2019
Mieke beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Het restaurant was gesloten....

Het restaurant was gesloten.

datum score