Beoordelingsscore
7.9 Gebaseerd op 4 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
4 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Lien
Beoordeeld op: onbekend
Lien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer goed !!

Zijn recent als gast op een huwelijksfeest geweest, het eten was zeer uitgebreid en lekker, service was top, vriendelijk personeel, we kwamen niets te kort. Zaal was prachtig en gezellig, volgens mij pas gerenoveerd. we zijn ondertussen ook al gaan eten op het zelfbedieningsrestaurant, ook daar valt niets op aan te merken zeer uitgebreid buffet, vis/vlees/groenten warm & koud, alles even lekker ook het desserten buffet zeer goed. Voor ons zeker een aanrader !!!

G
Beoordeeld op: onbekend

teleurstelling

Vandaag aten we met de hele familie in het zelfbedieningsrestaurant. Het was een gezellige middag. De service was in orde. Het koud buffet ook. Het warm buffet was aardig tegengevallen. Veeeeel te weinig groenten (enkel witloof, wortelen en bloemkool onder een laag dikke, witte saus.) en bijna de helft van het buffet bestond uit gefrituurd eten. Kipnuggets, bami, frieten, frikandel, inktvisringen... Dat soort dingen. Heel jammer. Niet voor herhaling vatbaar.

Francis
Beoordeeld op: onbekend

Deze voortreffelijke zaak heeft ondertussen...

Deze voortreffelijke zaak heeft ondertussen uitgebreid en eten in de kelder kan niet meer. Enkel in propere verzorgde zalen met op en top lekker eten aan één prijs. Een goeie formule en verschrikkelijk lekker eten in een mooie inrastructuur. Voor mij één der beste restaurants(formules) in Limburg. Duidelijke website ook.Top!

Francis
Beoordeeld op: onbekend

Zeer goed en gezellig restaurant. Zeer lekkere...

Zeer goed en gezellig restaurant. Zeer lekkere en verzorgde buffetten. Op zondagmiddag zeker aan te bevelen met themabuffet. Op zaterdagavond vaak in minder gezellige zaal in kelder. Ruime keuze koud en warm. Hier is er voor elk wat wils. Kies voor de All-in formule : 3 uren eten voor 28 Euro pp.

Alle beoordelingen van dit restaurant