Beoordelingen van Partaasch

310 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.0
310 beoordelingen
datum score
GUY
Beoordeeld op: 11/08/2020
GUY beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Gezellige sfeer met mooie locatie, vriendelijke...

Gezellige sfeer met mooie locatie, vriendelijke bediening en lekker eten en drinken, wij hebben ervan genoten

Ronald
Beoordeeld op: 11/08/2020
Ronald beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Mooie setting. Vriendelijke bediening. Zeer...

Mooie setting. Vriendelijke bediening. Zeer lekker eten. Kortom 100% meegevallen. Wij hebben al opnieuw geboekt.

Raf
Beoordeeld op: 11/08/2020
Raf beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekker eten, mooie setting en inrichting. Vrien...

Lekker eten, mooie setting en inrichting. Vriendelijk personeel

Paul
Beoordeeld op: 10/08/2020
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel mooi terras met geweldig lekker eten en...

Heel mooi terras met geweldig lekker eten en de vriendelijke bediening van Veerle maakte het compleet. Bedankt voor de gezellige avond, wij komen zeker terug.

Vera
Beoordeeld op: 10/08/2020
Vera beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zeer vriendelijke bediening...

Zeer vriendelijke bediening

Michael
Beoordeeld op: 09/08/2020
Michael beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Tapas waren perfect. De hoofdgerechten zijn...

Tapas waren perfect. De hoofdgerechten zijn lekker, maar niet overal zijn er frietjes bij. Dit was niet zo duidelijk als je er voor de eerste keer komt. Bediening was soms lang wachten. De info die we kregen van de bediening was niet uniform. Desondanks wel een aanrader.

Bertie
Beoordeeld op: 06/08/2020
Bertie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Goede ontvangst en zeer vriendelijke bediening....

Goede ontvangst en zeer vriendelijke bediening. Lekker eten in een mooie setting.

Anja
Beoordeeld op: 06/08/2020
Anja beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

We hebben erg lang moeten wachten. Bovendien...

We hebben erg lang moeten wachten. Bovendien hadden mijn partner en zijn zoon een filet pur besteld wat het helemaal niet was. Zonder side dishes of iets, gewoon het stukje vlees op het bord. Mijn dochter had meer verwacht van de veggie burger, mooie ingrediënten waren opgelijst maar het bleek een soort hamburger tussen een broodje met vettige frieten. Een gratis dessert achteraf kon het absoluut niet goed maken. Wij komen niet meer terug.

Eveline
Beoordeeld op: 06/08/2020
Eveline beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Beste, De tapas en presentatie van de gerechte...

Beste, De tapas en presentatie van de gerechten was top! De bediening was erg matig...na ontvangst van onze tapas hebben we minstens 30min met vuile borden voor onze neus gezeten, tot we uiteindelijk zelf iemand te pakken hadden gekregen om een drankje te bestellen en dan zélf te vragen om onze tafel af te ruimen. We hadden namelijk ook nog een hoofdgerecht besteld. De hoofdgerechten zagen er wederom heel goed en origineel gepresenteerd uit. Alleen jammer dat de kip en de pata negra zeer droog waren! Alsook de scampiburger was niet gebakken naar behoren. Dit alles hebben we ook gemeld en een drankje in de plaats aangeboden gekregen, alhoewel ik dit een povere compensatie vindt, als er eigenlijk zoveel is misgelopen. Een gemiddeld hoofdgerecht 24 euro kost en als je uw maag meer vult met frieten en side dishes...dan is dit geen 24 euro waard. TIP voor de bediening: Hou AL uw tafels in 't oog! Wij hebben meermaals pogingen moeten ondernemen om iemand te pakken te krijgen! Mvg, Eveline

Kathleen
Beoordeeld op: 05/08/2020
Kathleen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Heel lekker gegeten. Vriendelijk personeel,...

Heel lekker gegeten. Vriendelijk personeel, vlotte bediening. Aangenaam om buiten op het terras te zitten, vuurtjes werden aangelegd.

datum score