Beoordelingen van Partaasch

121 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.2
121 beoordelingen
datum score
Debora
Beoordeeld op: 25/05/2019
Debora beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker eten!! Fijne bediening!! Altijd voor...

Lekker eten!! Fijne bediening!! Altijd voor herhaling vatbaar!

Julia
Beoordeeld op: 15/05/2019
Julia beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Top bediening, super lekker eten en gezellige...

Top bediening, super lekker eten en gezellige locatie.

Lies M.
Beoordeeld op: 15/05/2019
Lies M. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Een prachtige & unieke locatie, aangename &...

Een prachtige & unieke locatie, aangename & ongedwongen ontvangst én een verrassende keuken !

Eddy S.
Beoordeeld op: 13/05/2019
Eddy S. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Geweldige locatie, zeer goede service, good...

Geweldige locatie, zeer goede service, good food.

Wim
Beoordeeld op: 06/05/2019
Wim beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte bediening, mooi interieur, lekker eten...

Vlotte bediening, mooi interieur, lekker eten

anja
Beoordeeld op: 05/05/2019
anja beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Het was een goede vriendelijke vlotte bediening...

Het was een goede vriendelijke vlotte bediening . Het eten was zeer lekker en verzorgd . We namen een small Tapas menu en dit was samen met de aangeboden hapjes en brood voor ons ruim voldoende . Het is en mooie ruime zaak waar je niet " op elkaar " zit .

Koen
Beoordeeld op: 03/05/2019
Koen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

lekker...

lekker

Jan S.
Beoordeeld op: 02/05/2019
Jan S. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer vriendelijke bediening , alles was zeer...

Zeer vriendelijke bediening , alles was zeer lekker en een mooie locatie.

Noël V.
Beoordeeld op: 25/04/2019
Noël V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het gezellig entourage, de vriendelijke bedieni...

Het gezellig entourage, de vriendelijke bediening en fijne uitleg bij elk gerecht (tapasmenu). Mooie verzorgde en heerlijke hapjes bij ons glaasje cava. Alle andere geserveerde tapa's waren zeer voortreffelijk en prachtig en zeer origineel gepresenteerd. Elke hapje was even lekker en met de juiste kruiden en sausjes bereid. Chapeau aan de kok en team en de perfecte en vlotte bediening aan tafel.

Luc M.
Beoordeeld op: 22/04/2019
Luc M. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Mooie locatie superlekker eten. En zeer vriende...

Mooie locatie superlekker eten. En zeer vriendelijke bediening. En lekkere streekbieren. En echte aanrader !

datum score