Beoordelingen van Partaasch

108 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.2
108 beoordelingen
datum score
Katleen E.
Beoordeeld op: 18/04/2019
Katleen E. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

mooie omgeving - lekker eten - vriendelijke...

mooie omgeving - lekker eten - vriendelijke bediening

[anonymous]
Beoordeeld op: 12/04/2019
[anonymous] beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Mooie, locatie, lekker eten, heerlijke wijnen....

Mooie, locatie, lekker eten, heerlijke wijnen. Zeer vriendelijke service. Hogere prijsklasse.

Guy D.
Beoordeeld op: 08/04/2019
Guy D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Heel erg lekker, een cullinaire verwennerij....

Heel erg lekker, een cullinaire verwennerij. Mooie omkadering, erg vriendelijke bediening

André
Beoordeeld op: 07/04/2019
André beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

leuke omgeving met verrassende gerechten vlotte...

leuke omgeving met verrassende gerechten vlotte bediening, lekkere wijnen van alle prijscategorieën.

samuel
Beoordeeld op: 06/04/2019
samuel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijke en vlotte bediening. Hebben...

Zeer vriendelijke en vlotte bediening. Hebben gekozen voor de 6 gangen Sharing menu. Prijs kwaliteit zat het goed. Uitstekende locatie

Gina
Beoordeeld op: 01/04/2019
Gina beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heerlijk smaakvol eten op een unieke locatie...

Heerlijk smaakvol eten op een unieke locatie met vlotte vriendelijke bediening

Brigitte
Beoordeeld op: 29/03/2019
Brigitte beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten. Mooie locatie. Goede prijs/kwalite...

Lekker eten. Mooie locatie. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Parking kort bij.

Kristien
Beoordeeld op: 25/03/2019
Kristien beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Heel mooi kader en tof sharing concept. Ook...

Heel mooi kader en tof sharing concept. Ook vriendelijke onthaal en bediening. Wij hadden een small tapa's menu genomen. De bordjes waren allemaal pareltje kwa presentatie, maar iets te speciaal voor onze smaak. Maar dit neemt niet weg dat we terugkomen, maar dan misschien voor een ander gerechtje.

Luc D.
Beoordeeld op: 25/03/2019
Luc D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten, vlotte en vriendelijke bedienin...

Lekker gegeten, vlotte en vriendelijke bediening. Fijne locatie.

Marleen B.
Beoordeeld op: 20/03/2019
Marleen B. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Leuke locatie , vriendelijk personeel, lekker...

Leuke locatie , vriendelijk personeel, lekker eten.

datum score