Beoordelingen van Partaasch

210 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.1
210 beoordelingen
datum score
Antoon Jan S.
Beoordeeld op: 11/02/2019
Antoon Jan S. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het restaurant ligt in een prachtige omgeving...

Het restaurant ligt in een prachtige omgeving (in de gebouwen van de vroegere mijn van Waterschei) en is heel stijlvol ingericht. We werden vriendelijk ontvangen en hebben er genoten van een heel verzorgde en lekkere menu. We vertellen het graag verder. Gerda en Jan

Kris
Beoordeeld op: 09/02/2019
Kris beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Lekker eten op een mooie locatie...

Lekker eten op een mooie locatie

Tom S.
Beoordeeld op: 04/02/2019
Tom S. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Ontzettend gezellige en mooie zaak, met bijzond...

Ontzettend gezellige en mooie zaak, met bijzonder lekkere en unieke gerechten en een leuk concept. Hele grote aanrader.

Bart
Beoordeeld op: 04/02/2019
Bart beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

prijs / kwaliteit goed Zeer lekker eten, mooie...

prijs / kwaliteit goed Zeer lekker eten, mooie locatie.

Eron D.
Beoordeeld op: 03/02/2019
Eron D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Super!! Lekker eten, Lekker wijn, Lekker sfeer,...

Super!! Lekker eten, Lekker wijn, Lekker sfeer, super bediening

Hannelore
Beoordeeld op: 27/01/2019
Hannelore beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Heel lekker, superbediening en prachtige locati...

Heel lekker, superbediening en prachtige locatie!!!

Lode
Beoordeeld op: 21/01/2019
Lode beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker gegeten. Vlotte en vriendelijke...

Zeer lekker gegeten. Vlotte en vriendelijke bediening.

Bruyninckx
Beoordeeld op: 10/01/2019
Bruyninckx beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker en origineel eten en een heel vriendelij...

Lekker en origineel eten en een heel vriendelijke bediening in een mooi gerestaureerd pand . Alles om tevreden te zijn en prijs kwaliteit OK. Met vriendelijke groeten Rikki

Jimmy
Beoordeeld op: 05/01/2019
Jimmy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer mooi restaurant met een zeer vriendelijke...

Zeer mooi restaurant met een zeer vriendelijke bediening en een zeer goede keuken. Echte aanrader.

Viviane K.
Beoordeeld op: 17/12/2018
Viviane K. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het eten was voortreffelijk....

Het eten was voortreffelijk.

datum score